Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Master Building Construct SRL organizează Zilele Orașului Cernavodă 2024, cu aproape 340.000 de euro (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 14:49 210 Marime text
  • Master Building Construct SRL a semnat un contract similar pentru organizarea evenimentului Zilele Orașului la Cernavodă și în anul 2023.
Master Building Construct SRL și-a adjudecat de la Primăria Orașului Cernavodă contractul de circa 340.000 de euro pentru organizarea Zilelor Orașului 2024.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată proprie.
 
În explicația publicată în SEAP de către autoritatea contractantă, se arată că „în conformitate cu prevederile art. 7 alin (1) lit. c din Legea 98/2016, având în vedere că valoarea estimată a prezentei achiziții, în speță 1.680.672,26 lei fără TVA, se află sub pragul valoric de 3.376.500 lei, autoritatea contractantă are dreptul de a aplica procedura proprie pentru achiziționarea unor servicii sociale sau servicii specifice în conformitate cu prevederile din Anexă și în conformitate cu prevederile art. 101, alin (2) «Atunci când atribuie contracte de achiziţie publică/acorduri-cadru şi organizează concursuri de soluţii care privesc achiziţii publice ce au ca obiect servicii sociale şi alte servicii specifice a căror valoare estimată este mai mică decât pragurile corespunzătoare prevăzute la art. 7 alin. (1) lit. c) din Lege, autorităţile contractante pot organiza propriile proceduri simplificate de atribuire cu respectarea principiilor prevăzute la art. 2 alin. (2) din Lege»“.
 
Astfel, Master Building Construct SRL și-a adjudecat contractul la valoarea de 1.680.672,26 de lei fără TVA (peste 338.000 de euro, la cursul actual), aceasta fiind și valoarea estimată inițial de primărie.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost, potrivit SEAP, prețul cel mai scăzut.
 
Master Building Construct SRL a semnat un contract similar pentru organizarea evenimentului Zilele Orașului la Cernavodă și în anul 2023.
 
Detalii despre acest contract pot fi accesate în articolul
Primăria Cernavodă organizează Zilele Orașului. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENT)
 
Tot în 2023, compania a semnat cu Primăria Cernavodă și contractul pentru organizarea evenimentului de Ziua Copilului.
 
Detalii pot fi accesate în articolul
Ce firmă va organiza Ziua Copilului la Cernavodă? (DOCUMENT)
 
Legat de contractul actual, vizând organizarea Zilelor Orașului 2024, se precizează în SEAP că acesta nu poate fi subcontractat.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de organizare evenimente pentru Zilele Orașului 2024“.
 
Despre Master Building Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 iulie 2024, Master Building Construct SRL a fost înființată în anul 2020, are sediul social în Medgidia, pe strada Independenței și se ocupă în principal cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat majoritar figurează Sorin Elvis Radu (95%), restul părților sociale revenindu-i Evei Raisa Radu, iar primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Sorin Elvis Radu se leagă și de Corner Design SRL, Adam & Eva Forever SRL și Master Media Communication SRL, iar cel al Evei Raisa Radu, de Media Pro Communication SRL și Adam & Eva Forever SRL, toate din Medgidia.
 
Potrivit termene.ro, Master Building Construct SRL figurează cu șapte achiziții directe (Orașul Cernavodă, Comuna Topalu, Club Sportiv Axiopolis Cernavodă printre autoritățile contractante) și cinci contracte publice (Orașul Cernavodă și Comuna Cuza Vodă autorități contractante).
 
În 2023, Master Building Construct SRL a declarat un angajat, profit peste 450.000 de lei și cifra de afaceri a depășit  2,31 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Trei străzi din Cernavodă, reabilitate de Getnic Construct Serv SRL, firmă cu lipici la banii publici (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii