Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța MBM Tariverde Invest SRL și CSP Proiect Line SRL renovează energetic Primăria Negru Vodă, căminul cultural și grădinița din oraș (DOCUMENTE)

ro

03 Jun, 2024 10:54 517 Marime text
  • Toate cele trei contracte sunt finanțate prin PNRR și au o valoare totală fără TVA de circa 870.000 de euro, la cursul actual.
MBM Tariverde Invest SRL din Tariverde și CSP Proiect Line SRL din Cluj-Napoca și-au adjudecat trei contracte de la Primăria Negru Vodă, toate trei vizând lucrări de reabilitare energetică ori creștere a eficienței energetice a unor imobile din oraș.
 
Cele două companii vor executa astfel lucrări la sediul Primăriei Negru Vodă, la căminul cultural, dar și la grădinița din oraș.
 
Despre cele trei contracte
 
Toate cele trei contracte sunt finanțate prin PNRR și au o valoare totală fără TVA de circa 870.000 de euro, la cursul actual.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că este vorba despre trei contracte, adjudecate în asociere de către cele două societăți.
 
Atribuirea s-a făcut în toate cele trei cazuri prin procedura simplificată, oferta celor două firme fiind singura ofertă depusă.
 
Contractul vizând primăria are o valoare totală de 2.230.000 de lei fără TVA (aproape 450.000 de euro, la cursul actual), inițial fiind estimat la 2.234.147,5 lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Renovare energetică moderată a clădirii Primăriei Orașului Negru Vodă, Județ Constanța», finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local , I.3 - Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Contractul vizând lucrările de la Căminul cultural – Cinematograf Negru Vodă are o valoarea totală de 940.000 de lei fără TVA (aproape 190.000 de euro, la cursul actual), inițial achiziția fiind estimată la 941.958,37 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Creșterea eficienței energetice imobil Cămin cultural – Cinematograf oraș Negru Vodă, județ Constanța», finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local , I.3 - Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale“.
 
Nici aici nu este posibilă subcontractarea, conform SEAP.
 
Contractul pentru lucrările la grădiniță are o valoare totală de 1.135.000 de lei fără TVA (aproape 230.000 de euro la cursul actual), inițial fiind estimat la 1.136.744,73 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Creșterea eficienței energetice imobil Grădiniță orașul Negru Vodă, județ Constanț»”, finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local , I.3 - Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale“.
 
Nici acest contract nu poate fi subcontractat, conform SEAP.
 
Despre MBM Tariverde Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 3 iunie 2024, MBM Tariverde Invest SRL a fost înființată în 2006, are sediul social în localitatea constănțeană Tariverde, pe strada Răsăritului, nr. 14 și se ocupă de fabricarea de mobilă n.c.a.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Tariverde din localitate.
 
Asociat unic și administrator figurează Marius Borlan, acesta fiind și fondatorul firmei.
 
Conform termene.ro, MBM Tariverde Invest SRL figurează cu 36 de achiziții directe (MApN – UM 01853 Capu Midia, UAT Comuna Beidaud, Comuna Săcele printre autoritățile contractante) și trei contracte publice (încheiate acum cu Primăria Negru Vodă).
 
În 2023, MBM Tariverde Invest SRL a declarat zece angajați, pierderi aproape 850.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,18 milioane de lei.
 
Despre CSP Proiect Line SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 3 iunie 2024, CSP Proiect Line SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Cluj-Napoca, strada Sfânta Vineri,  nr. 5 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Steluței din Cluj-Napoca, dar și în Năvodari.
 
Asociat unic și administrator figurează Silviu Rareș Pop (fondator), al cărui nume se leagă și de Ace Proiect Vision SRL, din Cluj-Napoca.
 
Conform termene.ro, CSP Proiect Line SRL figurează cu șase achiziții directe (Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Primăria Negru Vodă, Unitatea de Asistență Medico Socială printre autoritățile contractante) și 24 de contracte publice (Orașul Broșteni, Primăria Negru Vodă, Compania Națională de Investiții SA printre autoritățile contractante).
 
În 2023, CSP Proiect Line SRL a declarat 27 de angajați, profit peste 3,53 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 7,85 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
ATD Bro Proiect SRL, contract cu Primăria Negru Vodă, județul Constanța. Iată care este obiectul achiziției! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii