Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nova Power&Gas SRL furnizează gaze naturale pentru Universitatea Maritimă Constanța, cu peste 50.000 de euro (DOCUMENT)

ro

31 May, 2024 17:00 641 Marime text
  • Pentru acest contract au fost primite patru oferte.
Nova Power&Gas SRL a semnat cu Universitatea Maritimă Constanța contractul vizând furnizarea de gaze naturale.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă.
 
Conform SEAP, „a fost aleasă procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare deoarece gazele naturale sunt un produs cotat și achiziționat pe o piață de mărfuri, conform art. 104 alin. (5) lit. c) din Legea 98/2016“.
 
Se precizează, totodată, că pentru acest contract au fost primite patru oferte.
 
Valoarea contractului semnat cu Nova Power&Gas SRL este de 253.760,77 de lei fără TVA, adică peste 51.000 de euro, la cursul actual, inițial contractul fiind estimat la 272.403 lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Furnizare gaze naturale, inclusiv transport, distribuție și altele asemenea“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Potrivit descrierii, contractul este valabil pentru perioada 1 iunie 2024 – 1 iunie 2025, urmând ca gazele să fie transportate la sediile universității de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 104 și de pe strada Cuarțului nr. 2.
 
Despre Nova Power&Gas SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 31 mai 2024, Nova Power&Gas SRL a fost înființată în anul 2007, are sediul social în Cluj-Napoca pe strada Calea Turzii și se ocupă de comercializarea combustibililor gazoși, prin conducte.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Nova Power&Gas SRL este deținută de E-Infra SA București (deținută și administrată de Teofil Ovidiu Mureșan, Simion Adrian Mureșan și Marian Pantazescu), iar administratorii Nova Power&Gas SRL sunt Teofil Ovidiu Mureșan, Gianina Paula Pelea și Anca Elena Stanciu.
 
E-Infra SA deține acțiuni sau părți sociale și în Direct One SA, Electrogrup SA Wind Energy Service East Europe SRL, Nova PS 170 SRL, Nova PS 110 SRL și Nova PS 90 SRL.
 
Numele lui Teofil Ovidiu Mureșan se leagă și de Direct One SA, Reggia Capital & Real Estate SRL, E-Infra SA, Electrogrup SA și Ropower Nuclear SA.
 
Gianina Paula Pelea figurează ca administrator al Nova PS 90 SRL.
 
Nova Power&Gas SRL, la rândul său, deține acțiuni sau părți sociale în Nova H SRL, Nova GP 150 SRL, Nova W SRL, Ropower Nuclear SA, Nova PS 170 SRL și Nova PS 110 SRL.
 
Conform termene.ro, Nova Power&Gas SRL figurează cu 52 de achiziții directe (Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, Liceul Tehnologic Victor Jinga, Urban SA Slobozia printre autoritățile contractante) și 214 contracte publice (Societatea de Transport Public Timișoara SA, Curtea de Apel Galați, Universitatea Maritimă Constanța printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Nova Power&Gas SRL a declarat 111 angajați, profit peste 229,09 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 1,85 de miliarde de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
UMC, achiziție de energie electrică de la Tinmar Energy SA (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii