Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
10:17 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA, 600.000 de euro pentru serviciile de urmărire a Clădirii Reactorului și a construcțiilor cu specific nuclear de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

ro

28 Aug, 2023 09:25 1140 Marime text
  • Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără servicii de urmărire a comportării în timp a Clădirii Reactorului și a construcțiilor cu specific nuclear de la Centrala Nuclearelectrică Cernavodă.
  • Durata contractului este de 50 de luni, iar atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără servicii de urmărire a comportării în timp a Clădirii Reactorului și a construcțiilor cu specific nuclear de la Centrala Nuclearelectrică Cernavodă.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală estimată a contractului este de 2.960.000 de lei fără TVA, adică aproape 600.000 de euro la cursul actual.
 
Se arată în descrierea contractului că „achiziția are ca obiect servicii de urmărire a comportării în exploatare a clădirii reactorului și de urmărire a comportării în timp a construcțiilor cu specific nulcear de la CNE Cernavodă“.
 
Durata contractului este de 50 de luni, iar atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Se mai arată în descrierea achiziției că „serviciile solicitate se vor desfășura pentru Unitățile 1 și 2 și constau în următoarele activități: 1) Urmărirea comportării în exploatare a Clădirii Reactorului: 1.1) Inspecții de urmărire curentă la anvelopa Clădirii Reactorului: 4 EA 1.2) Inspectarea barierelor de protecție pasivă la acțiunea focului de la Clădirea Reactorului: 4 EA 1.3) Determinarea deformațiilor anvelopei Clădirii Reactorului pe baza înregistrărilor de frecvențe și temperaturi: 20 EA 1.4) Testarea grinzilor de probă pentru urmărirea comportării sistemului de precomprimare al anvelopei Clădirii Reactorului: 2 EA 1.5) Determinarea deplasărilor verticale de la Clădirea Reactorului prin măsurători pe reperele mobile de tasare: 16 EA 2) Urmărirea comportării în timp a construcțiilor cu specific nuclear: 2.1) Urmărirea curentă a construcțiilor cu specific nuclear: 8 EA 2.2) Urmărirea deplasărilor verticale la construcții cu specific nuclear prin măsurători pe repere mobile de tasare: 8 EA 2.3) Urmărirea sistemului de triangulație a rețelei de sprijin internă și externă: 4 EA 2.4) Urmărirea protecției pasive la acțiunea focului la construcții cu specific nuclear: 8 EA Serviciile vor fi prestate în conformitate cu cerinţele şi caracteristicile tehnice și de performanță solicitate în Caietul de sarcini al achiziției nr. CA#CR 34243, Rev.1.“.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt:
1.   Cosmin Ghiță – Director General;
2.   Laura-Marilena Constantin – Director General Adjunct Servicii Corporative;

3.   Alexandru Visan – Director General Adjunct Operațiuni;
4.   Dan Niculaie-Faranga – Director Financiar;
5.   Gabriela Cătălina Toma  – Contabil Șef – viza CFPP;
6.   Anca Beis – Sef Serviciu Control Financiar Preventiv - viza CFPP
7.   Cătălina Marunea – Șef Serviciul Contabilitate - viza CFPP
8.   George-Codruț Tudor – Director Direcția Juridică;
9.   Cristina Bacaintan  – Șef Serviciu Suport Juridic Achiziții Sectoriale;
10.   Vlad Chiripus – Șef Serviciu Suport Juridic Activități Comerciale (Asistență Generalaă
11.   Răzvan-Dumitru Sandu – Director Direcția Procurare;

12.   Stella Ciulcov  – Șef Departament Achiziții;
13.   Anda Roxana Pistol – Economist specialist Serviciul Achiziții
14.   Valentin Ovidiu Nae – Director CNE Cernavodă
15.   Dumitru Benchea – Director Tehnic CNE Cernavodă
16.   Ion Eftimie – subinginer operare CNE pr. Birou Inginerie de Construcții CNE Cernavodă
17.   Lucian Varabiev  - Șef Birou Inginerie de Construcții CNE Cernavodă
18.   Irina Florenta Marin – Șef Departament Dezvoltare și Monitorizare Sisteme de Management CNE Cernavodă
19.   George Crăciun – Inginer Șef Proiectare și Suport Tehnic – Departament  Proiectare și Suport Tehnic CNE Cernavodă
20.   Cristian Ion Predescu – Inginer Șef Planificare Strategică și Achiziții – Departament Planificare Strategică și Achiziții CNE Cernavodă
 
Despre Societatea Națională Nuclearelectrica SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 25 august 2023, Societatea Națională Nuclearelectrica SA a fost înființată în 1998, are sediul social în București, pe bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48 și se ocupă de producția de energie electrică.
 
Societatea are sucursale în Cernavodă și Pitești.
 
Statul Român prin Ministerul Energiei este acționarul majoritar, cu 82,4981%, iar 17,50% revin altor acționari persoane fizice și juridice.
 
Director general și administrator este Cosmin Ghiță, iar ceilalți administratori sunt Mihai Daniel Aniței, Dumitru Chirlesan, Vasilica Grăjdan, Minodor Teodor Chirică, Elena Popescu și Dumitru Remus Vulpescu.
 
În 2022, societatea a declarat 2.221 de angajați, profit peste 2,76 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,36 de miliarde de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Societatea Națională Nuclearelectrica SA instalează un subsistem cu detector de radiații la Unitatea 2 Cernavodă. Contract estimat la 770.000 de euro (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii