Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța PG Delta Electron SRL modernizează străzile din Grădina, cu peste 700.000 de euro (DOCUMENT)

ro

15 May, 2024 17:00 613 Marime text
  • PG Delta Electron SRL și-a adjudecat contractul a o valoare totală de 3.547.764,2 de lei fără TVA, adică peste 710.000 de euro , la cursul actual.
PG Delta Electron SRL, din Năvodari, și-a adjudecat de la Primăria Grădina, prin procedura simplificată, contractul vizând modernizarea străzilor din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că pentru acest contract au fost depuse două oferte admisibile.
 
PG Delta Electron SRL și-a adjudecat contractul a o valoare totală de 3.547.764,2 de lei fără TVA, adică peste 710.000 de euro , la cursul actual.
 
Inițial, primăria estimase contractul la 3.704.248,31 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Execuție lucrări în cadrul proiectului «Modernizare străzi în comuna Grădina, județul Constanța»“, iar în descriere se precizează că „lungimea totală a drumului de pământ propus pentru construcție conform proiectului tehnic este de 3075 m“.
 
„Traseul străzilor propuse pentru construcție a fost astfel selectat încât să atingă obiective de interes social pentru comuna Grădina care au legătura cu drumurile județene și apoi prin ele cu cele naționale“, conform autorității contractante.
 
Nu este posibilă subcontractarea, conform SEAP.
 
Despre PG Delta Electron SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 15 mai 2024, PG Delta Electron SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în Năvodari, pe strada Taberei, nr. 1 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Constanței, din Năvodari.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Cornel Florin Pocora și Elena Pocora, numele celor doi regăsindu-se și în Litoral Sun Tour SRL Năvodari.
 
De asemenea, Cornel Florin Pocora figurează și în Agroseven SRL din Mihail Kogălniceanu și Complex Sunrise Mamaia Nord SRL din Năvodari, iar Elena Pocora apare și în Kara Deniz Holiday SRL din Tuzla.
 
Conform termene.ro, PG Delta Electron SRL figurează cu 90 de achiziții directe (Comuna Corbu, CN Administrația Porturilor Maritime SA, Comuna Deleni, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța printre autoritățile contractante) și 19 contracte publice (Comuna Grădina, UM 02543 Iași, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Comuna Grădina, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 40 de angajați, profit peste 12,36 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 27,09 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Anarecad SRL din Galați va transpune PUG-ul comunei Grădina în Sistem informatic Geografic (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii