Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria 23 August a cumpărat mobilier școlar. Iată de la cine (DOCUMENT)

ro

22 Jul, 2024 17:00 151 Marime text
  • Produsele vor fi livrate la școala gimnazială din comuna 23 August și vor fi amplasate în 28 de săli de clasă, în laboratorul de științe și în cabinetul de asistență psihopedagogică
 
În urma licitației organizate de Primăria comunei 23 August, județul Constanța, autoritatea contractantă a încheiat cu Logi Bic SRL un contract de 589.665 de lei.
 
Contractul este denumit „furnizare de mobilier școlar pentru proiectul PNRR Dotări 2023 – 6468”.
 
Produsele vor fi livrate la școala gimnazială din comuna 23 August și vor fi amplasate în 28 de săli de clasă, în laboratorul de științe și în cabinetul de asistență psihopedagogică. Produsele furnizate pentru sălile de clasă sunt: mese din lemn, de diferite înălțimi; scaune din lemn, de diferite înălțimi; cuiere; dulap din lemn pentru depozitarea materialelor didactice; rastel din lemn pentru planșe; suport din lemn/masă pentru masa anotimpurilor; bibliotecă cu compartimente deschise; catedră/masa profesorului; scaunul profesorului; scaune (I-A-L); mese (pentru 4 copii); dulap pentru jucării/materiale specifice centrelor de activitate (Construcții, Artă, Știință, Joc de rol, Bibliotecă); bibliotecă de înălțime joasă cu rafturi deschise, de preferat oblice; pernuțe individuale pentru șezut (centrul de activitate „Biblioteca”). Produsele furnizate pentru laboratorul de științe sunt: masă de laborator pentru 2 elevi cu chiuveta din ceramică; scaune; masă de laborator pentru profesor; masă cu sertare pentru echipamente IT/audio – video; dulap metalic; dulapuri pentru instrumente, materiale, aparatură; dulap vitrină pentru mulaje, colecții. Produsele furnizate pentru cabinetul de asistență psihopedagogică sunt: masă cu înălțime reglabilă; scaun suprapozabil din material textil; dulap securizat din lemn; etajeră de lemn; saltea rulabilă; tablă școlară magnetică; covor; birou; flipchart; cuier birou; oglindă mare; scaun cu înălțime și înclinare reglabile și scaun moale (puf).
 
Firma contractată are următoarele obligații:
  • Furnizarea și instalarea mobilierului în spațiile de destinație. Contractorul va asigura toate operațiunile necesare asamblării produselor la locul indicat de Autoritatea Contractantă, inclusiv montajul necesar dotărilor furnizate.
  • Curățenie ca urmare a operațiunilor de instalare. Contractorul va asigura curățenia la locul de instalare prin îndepărtarea deșeurilor de ambalaje rezultate și eliminarea acestora pe propria răspundere în afara perimetrului unităților de învățământ.
  • Participarea la testarea preliminară a funcționalității și remedierea defecțiunilor înainte de data recepției. Orice defect cunoscut sau evident va trebui remediat până la data recepției.
  • Instruirea personalului unității de învățământ pentru a înțelege diferitele "componente ale produsului și a tuturor funcționalităților, modul de operare a produsului, informații despre mentenanța de rutină care trebuie sa fie efectuată de beneficiar, depistarea problemelor și diagnosticare de bază în vederea comunicării către furnizorul de garanție.
  • Participarea la recepția produselor.
  • Asigurarea, după caz a mentenanței și remedierea defecțiunilor în perioada de garanție a produselor.
 
Părțile au încheiat contractul la data de 18 iulie 2024 și pe 19 iulie a fost publicat în SEAP.
 
Despre Logi Bic SRL
 
Conform termene.ro, Logi Bic SRL a fost înființată pe 8 noiembrie 2000, are sediul pe strada Verde nr. 17, în Constanța și obiectul de activitate este „fabricarea de mobilă n.c.a.”.
 
Asociați cu părți egale sunt Aurora și Constantin Teodorescu. Constantin Teodorescu este și administrator.
 
Datele din RECOM arată că Constantin Teodorescu apare și în: Total Accesorii SRL (radiată), Lux Design SRL (radiată), Acad Tehno SRL (radiată), Vateco Construct SRL (radiată), GPT Euroconstruct SRL (radiată), A&D Multimob SRL (radiată), Civa Company SRL (radiată), Market Expert SRL și T&M Dropia SRL. Aurora Teodorescu figurează și în: A&D Comp SRL (radiată), A&D Staff 2001 SRL (radiată), Acad Tehno SRL (radiată), Bril SRL (radiată), Bumerang SRL (radiată), C&C Mistral Co SRL (radiată), Civa SRL (radiată), Market Expert SRL, Quinta SRL (radiată) și Total Accesorii SRL (radiată).
 
Logi Bic SRL a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri egală cu 6.387.646 de lei, un profit egal cu 70.109 lei și 49 de salariați.
 
Conform termene.ro, Logi Bic SRL a câștigat 135 de cumpărări directe și trei licitații publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii