Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Hâșova construiește locuințe sociale cu 4,17 milioane de euro! Trei firme și-au adjudecat contractul (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2024 16:01 161 Marime text
  • Termenul pentru proiectare este 12 luni, iar cel pentru executarea lucrărilor este de 36 de luni.
Myrmidon Technosystems SA, Tesaro Kit Construct SRL și Yardman SRL sunt cele trei companii care și-au adjudecat de la Primăria Hârșova contractul de 4,17 milioane de euro pentru construirea de locuințe sociale.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Valoarea totală de adjudecare a contractului este de 20.765.000 de lei fără TVA (peste 4,17 milioane de euro, la cursul actual), inițial achiziția fiind estimată la 20.884.849,97 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Achizitia serviciilor și lucrărilor aferente obiectivului «Construire locuințe sociale - str. Vadului 99, în orașul Hârșova, județ Constanța»“.
 
În descrierea contractului se precizează că „autoritatea contractantă a planificat finalizarea serviciilor de proiectare în termen de 12 luni de la data de începere a prestării serviciilor conform Ordinului Administrativ de Începere a Activităţii de Proiectare, iar finalizarea execuției lucrărilor în termen de 36 de luni de la Data de Începere a Lucrărilor conform Ordinului Administrativ de Începere a Execuţiei Lucrărilor“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Myrmidon Technosystems SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 28 iulie 2024, Myrmidon Technosystems SA a fost înființată în 2015, are sediul social în Otopeni, județul Ilfov și se ocupă în principal de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are două puncte de lucru, în București și județul Prahova.
 
Asociat majoritar, cu 99,95%, este Andrei Caprini, restul părților sociale (0,05%) revenind Foresight Engineering SRL (deținută și administrată de Andrei Caprini).
 
Totodată, Andrei Caprini este și administratorul Myrmidon Technosystems SA, numele său legându-se și de Technosystems Management SRL și Elec Fleet Technologies SRL (alături de Foresight Engineering SRL).
 
Potrivit termene.ro, Myrmidon Technosystems SA figurează cu 196 de achiziții directe (Vital SA Baia Mare, Înalta Curte de Casație și Justiție, Orașul Chitila printre autoritățile contractante) și șapte contracte publice (Orașul Hârșova, Comuna Adunații Copăceni, Primăria Orașului Pantelimon printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Myrmidon Technosystems SA a declarat 13 angajați, profit peste 5,68 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 29,39 de milioane de lei.
 
Despre Tesaro Kit Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 28 iulie 2024, Tesaro Kit Construct SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în București, pe strada Olari, din Sectorul 2 și se ocupă în principal de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociați figurează Codrin Stroea (51%) și Iuliana Sofia Stroea (49%), administrator fiind Ciprian Constantin Platon (al cărui nume se leagă și de Ralcon ACM SRL).
 
Numele lui Codrin Stroea se leagă și de Caesar Entertainment SRL, Apex Ventures SRL, Caruso Kapital SRL, Tesaro Constructii București SRL, Ilioara Apartaments SRL și KSH Media Impact SRL (administrator).
 
Numele Iulianei Sofia Stroea se leagă și de Edil Logistic Center SRL.
 
Tesaro Kit Construct SRL deține părți sociale în Tesaro Constructii București SRL și Ilioara Apartaments SRL.
 
Conform termene.ro, Tesaro Kit Construct SRL figurează cu 102 achiziții directe (Sector 3, Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza, Grădinița Nr. 154 printre autoritățile contractante) și nouă contracte publice (Orașul Hârșova, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Sectorul 2 al Municipiului București printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Tesaro Kit Construct SRL a declarat 116 angajați profit peste 18,31 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 86,89 de milioane de lei.
 
Despre Yardman SRL
 
Potrivit termene.ro, Yardman SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă în principal de activități de arhitectură.
 
Firma are un punct de lucru și în Sectorul 2.
 
Asociați figurează Robert Nicolae Grigore (82,6087%) și Eugen Florentin Codreanu (17,3913%), primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Eugen Florentin Codreanu se leagă și de Patagonia Design SRL, iar cel al lui Robert Nicolae Grigore, de Legal Assistance SRL și Patagonia Deisgn SRL.
 
Potrivit termene.ro, Yardman SRL figurează cu 33 de achiziții directe (Orașul Hârșova, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, Comuna Mănești printre autoritățile contractante) și 61 de contracte publice (Sector 3, Orașul Hârșova, MApN – UM 02547 București printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Yardman SRL a declarat opt angajați, profit peste 375.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,46 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” Hârșova, achiziție de aproximativ 45.000 de euro în cadrul proiectului SmartLab (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii