Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Lumina investește în tuns/cosit mecanizat iarba și buruieni (DOCUMENT)

ro

08 Jul, 2024 17:31 152 Marime text

 
  • Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este de 540.000 lei.
 
Primăria Lumina, județul Constanța, a atribuit un contract privind tunsul/cositul mecanizat iarba și buruieni, colectare și transportare prin evacuare deșeuri vegetale pe spațiile publice de pe raza Comunei Lumina (Lumina, Oituz și Sibioara).
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este de 540.000 lei.
 
Firma câștigătoare este Viahar SRL.
 
Despre Viahar SRL
 
Societatea Viahar SRL a fost înființată în anul 2019, are sediul în localitatea Suseni, județul Harghita, strada Suseni, nr. 746 și se ocupă de „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sunt Plastidrum SRL și Teo Trans Consulting SRL, iar administrator este Jianu-Drulescu Luminița-Laura.
 
Teo Trans Consulting SRL mai este acționar la Via Tim Trafic SRL și Teomarg Consult 2004 SRL. Plastidrum SRL mai este acționar la Via Tim Trafic SRL. Jianu-Drulescu Luminița-Laura mai este asociat și administrator la DLL Financial Studio SRL și Real Contab Concept SRL, asociat la Unimog Service SRL, Semnal Drum SRL și Plastidrum SRL și administrator la Teo Trans Consulting SRL și Teomarg Consult 2004 SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Viahar SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 7.108.930 lei, cu un profit de 431.542 lei, la 17 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Cumpărări directe: Primăria Medgidia a achiziționat servicii de iluminat arhitectural de la un SRL din Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii