Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Reparații și modernizarea instalațiilor electrice la canton Sulina. Cât plătește ABADL (DOCUMENT)

ro

05 Aug, 2024 16:09 166 Marime text
 
  • Ofertantant câștigător este firma Stef Instal Conect SRL, controlată de Elena Anca.  
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (cu sediul în municipiul Constanța), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de reparații și modernizarea instalațiilor electrice interioare și exterioare canton Sulina“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului de furnizare 282 / 1 august 2024 este de 179.937,93 lei, ofertant câștigător fiind firma Stef Instal Conect SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, scopul aplicării prezentei proceduri de achiziție publică este de a se remedia defectiunile identificate în teren și automatizarea tablourilor electrice, a rețelelor interioare și exterioare, montarea de instalații specializate cu avertizoare pentru situații de urgență, montarea de paratrăsnet, montarea de sisteme de încălzire și căldură, etc.
 
Despre Stef Instal Conect SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 5 august 2024, firma Stef Instal Conect SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații electrice“.

Asociat unic al Stef Instal Conect SRL este Elena Anca, cea care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Stef Instal Conect SRL a avut o cifră de afaceri de 8.474.704 lei (în creștere cu 24% față de 2022), un profit de 737.277 lei (86% creștere), iar numărul mediu de angajați a fost 16 (6% creștere).

Platforma termene.ro informează că Stef Instal Conect SRL are 21 de contracte câștigate - achiziții directe și șase contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 4 august 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
ABADL. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, acord-cadru cu Stef Instal Conect SRL Constanța pentru servicii de mentenanță a liniilor electrice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii