Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Școala din Movilița, reabilitată cu bani din PNRR. Primăria Topraisar a semnat cu Air-Company SRL și Zethouse Development SRL (DOCUMENT)

ro

10 Jul, 2024 17:00 692 Marime text
  • Contractul privind reabilitarea moderata a clădirii publice Școala Gimnazială nr.2 a fost atribuit de Primăria Toprasar, pe data de 4 iulie, firmelor Air-Company SRL și Zethouse Development SRL.
  • Valoarea achiziției este de 1.745.383,28 lei.
  • Firma Air-Company SRL este controlată de Airinei Marian și Dabija Liliana.
  • Barbu Marius este asociat unic și administarator al Zethouse Development SRL.
 
Primăria Toprasar, județul Constanța, reabiliteaza Școala Gimnazială nr. 2 din Movilița prin Planul naţional de redresare şi rezilienţă.
 
În acest sens, contractul „Execuția lucrărilor pentru implementare investiției publice: «Reabilitare moderata a clădirii publice Școala Gimnazială nr.2» din satul Movița, comuna Topraisar“ a fost atribuit pe data de 4 iulie firmelor Air-Company SRL și Zethouse Development SRL. Valoarea achiziției este de 1.745.383,28 lei.
 
Proiectul privid reabilitarea moderată a clădirii Școeii Gimnaziale din Movilița este finanțat prin Planul naţional de redresare şi rezilienţă, Componenta C10 – Fond local, Investiția I.3 – Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ-teritoriale, conform Caietului de sarcini și proiectului tehnic atașat.
 
 
Despre Air-Company SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC Air-Company SRL a fost fondată în luna septembrie a anului 1998, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, are sediul pe strada Albinelor, din Năvodari, județul Constanța.
 
Firma este controlată de asociații Marian Airinei și Liliana Dabija, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratoru fiermei este Airinei Marian.  Potrivit termene.ro, Liliana Dabija și Marian Airinei mai sunt asociați în AML International 1589 SRL.
 
Pentru anul 2022, Air-Company SRL, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri netă de 121.277 de lei și un profit net de 38.737 de lei. În anul 2023, societatea, cu 6 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 761.654 lei și un profit de 309.589 lei.
 
 
Despre Zethouse Development SRL
 
 
Cu sediul social pe bulevardul Tomis, Nr. 334, Bloc St5, Sc. Lotul, Et. Parter,  Constanța, firma a luat ființă în anul 2021 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Marius Barbu este asociat unic și administarator al Zethouse Development SRL.
 
Firma Zethouse Development SRL a mai obținut și contractul privind renovarea Școlii Gimnaziale  nr. 28 „Dan Barbilian“ din municipiul Constanța.
 
În anul 2023, Zethouse Development SRL, cu un singur salariat, a înregistrat o cifră de afaceri de 786.769 lei și un profit de 90.488 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:


Licitații Constanța. Școala din localitatea Movilița, comuna Topraisar va fi reabilitată cu bani din PNRR (DOCUMENT)

Air-Company SRL solicită intrarea în insolvență a Tomis Agregate SRL!
 
Cumpărări directe Constanța: Iată ce sumă va scoate din conturi Primăria Topraisar pentru dezinsecție (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii