Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Servicii de asigurări RCA și CASCO de peste 570.000 de lei pentru autovehicule ale DRDP Constanța (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2024 11:35 553 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Allianz - Țiriac Asigurări.
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin DRDP Constanta, cu sediul în municipiul Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de asigurări RCA și CASCO pentru autovehicule - DRDP Constanța“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului 73/23522 / 3 iunie 2024 este de 574.333 lei, ofertant câștigător fiind firma Allianz - Țiriac Asigurări.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de servicii de asigurare autovehicule tip RCA și CASCO, pentru tipurile de autovehiculele înscrise în anexa 1 (RCA) și anexa 2 (CASCO) parte integranta a caietului de sarcini (RCA – pentru 362 buc. autovehicule; CASCO – pentru 97 buc. autovehicule).
 
Durata contractului de servicii este de 12 luni.
 
Termenul maxim de întocmire, aprobare a dosarului de daună și introducere în reparație va fi conform oferta prestator, dar nu va fi mai mare de cinci zile lucrătoare și mai mic de o zi lucrătoare.
 
Despre Allianz - Țiriac Asigurări SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 18 iunie 2024, firma Allianz - Țiriac Asigurări SA a fost înființată în anul 1994, adresa sediului social este în municipiul București, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață) “.
 
În 2020, numărul mediu de angajați al Allianz - Țiriac Asigurări SA a fost 1.067.

Pachetul de acțiuni al Allianz - Țiriac Asigurări SA este deținut de Allianz Holding Eins GMBH (cu 52,1645%), Tiriac Asset Holdings Limited (cu 44,79027%), Cristian Constantinescu (2,7325%) și Gavril Mureșan (cu 0,31273%).   
 
Calitatea de administrator este deținută de Anca Bugeanu, Mario Ferrero, Roxana - Michaela Mircea și Petru Ion Văduva.

Platforma termene.ro informează că Allianz - Țiriac Asigurări SA are peste 10.000 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 260 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 17 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța  
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
CNAIR SA, noi contracte subsecvente pentru lucrări de întreținere curentă (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii