Licitații Constanța SPP, licitație restrânsă pe 1,84 de milioane de euro pentru lucrările la un obiectiv din Constanța (DOCUMENT)
Licitații Constanța: SPP, licitație restrânsă pe 1,84 de milioane de euro pentru lucrările la un obiectiv
23 Aug, 2023 17:00
ZIUA de Constanta
2281
Marime text
- Serviciul de Pază și Protecție a lansat o licitație restrânsă pentru un obiectiv din județul Constanța.
- Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 septembrie 2023, ora 11.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, la sediul SPP, în cadrul comisiei de evaluare.
- În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Serviciul de Pază și Protecție – U.M. 0149 F București a lansat o licitație restrânsă pentru un contract de circa 1,84 de milioane de euro, finanțat prin PNRR, banii fiind destinați lucrărilor la un obiectiv din județul Constanța.
Informațiile privind deschiderea procedurii de atribuire au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Se arată în datele oficiale că valoarea totală estimată a contractului este de 9.102.829,3 lei fără TVA, adică peste 1,84 de milioane de euro, la cursul actual.
Titlul contractului este „Servicii de proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor pentru un obiectiv situat în județul Constanța“, finanțarea fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență cu fonduri europene.
Atribuirea se va face prin licitație restrânsă, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, iar durata contractului va fi de 18 luni.
Numărul de candidați preconizat este între trei și 50, reprezentanții SPP precizând că vor participa toți candidații înscriși în competiție.
Candidații trebuie să dețină o autorizație de securitate, iar cei care nu au încă una o pot obține până la 25 septembrie 2023.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 septembrie 2023, ora 11.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, la sediul SPP, în cadrul comisiei de evaluare.
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în legătură cu prezenta procedura de achiziție sunt Pena Victor-Sorin – Director Economic, Țăreanu Grigore Mitică - Șef structura financiară, David Cristian – Șef structură achiziții publice, Duțu Cosmin-Mihai – Șef structură logistică, Luben Ana-Maria – Specialist achiziții publice, Armăgianu Alexandru – Specialist achiziții publice, Filip Dănuț-Constantin - Specialist achiziții publice, Alexandru Ioana – Șef structură logistică, Daia Ștefan-Ioan – Specialist financiar, Sorescu Bogdan-Laurențiu – Specialist tehnic, Caplan Raluca - Specialist tehnic, Mihai Ion Sebastian - Specialist tehnic, Lazăr Ciprian – Specialist financiar, Nicolau Cristina-Evelyn – Consilier juridic, Butoi Dănuț Ionel– Specialist tehnic, Miloiu Dan – Specialist tehnic, Pană Bogdan – Specialist tehnic, Radu Ionuț – Specialist tehnic, David Alexandru – Specialist tehnic, Rachina Robert – Specialist tehnic.
Reprezentanții SPP au precizat că există o clauză suspensivă: „Finalizarea procedurii de atribuire prin încheierea contractului de achiziție publică este supusă următoarei conditii: Încheierea contractului de achiziție publică este conditionată de aprobarea suplimentării bugetului estimat necesar finanțării achiziției, care a fost solicitat prin Notificarea nr. EU-92 din 07.06.2023“.
„În cazul în care, indiferent de motive, obținerea aprobărilor respective nu se realizează în termenul de valabilitate a ofertelor precizat în documentația de atribuire, autoritatea contractantă va aplica prevederile art. 181 alin 1 lit.c) din O.U.G. 114/2011 privind atribuirea anumitor contracte de achiziţii publice în domeniile apărării şi securităţii, cu modificările și completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achizitie publică“, au mai precizat reprezentanții Serviciului de Pază și Protecție.
De asemenea, aceștia au mai spus că „ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condiției suspensive de mai sus, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele pierderi pe care le-ar putea suferi în situația descrisă. Perioada maximă pentru care operează clauza suspensivă este de 7 luni de la depunerea ofertelor“.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Foto - Facebook SPP
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
SRI modernizează sediul din Neptun cu 7,86 de milioane de euro! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii