Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Union CO SRL, din Cluj, contract de 95.000 de euro cu Primăria Istria pentru echipamente IT la unitățile de învățământ din comună (DOCUMENT)

ro

12 Jun, 2024 15:01 483 Marime text
  • Union CO SRL este deținută și administrată de Agnes Dezso.
Union CO SRL, din Cluj, și-a adjudecat de la Primăria Istria contractul vizând furnizarea de echipamente digitale pentru unitățile de învățământ din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă, două oferte fiind retrase.
 
Denumirea achiziției este „Dotare cu echipamente digitale (Săli de clasa, laborator de informatică, laboratoare de științe multidisciplinare)“.
 
În descriere, se precizează că „obiectul contractului îl reprezintă dotarea cu echipamente digitale (Săli de clasă, laborator de informatică, laboratoare de științe multidisciplinare) a unităţilor de învăţământ preuniversitar din comuna Istria, judeţul Constanţa“.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 477.059,5 lei fără TVA, adică peste 95.000 de euro, la cursul actual, inițial fiind estimat la 477.625,19 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
 
Despre Union CO SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 iunie 2024, Union CO SRL a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Cluj-Napoca, pe strada Nikola Tesla, nr. 4 și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 
Firma are un punct de lucru și în localitatea Apahida, din județul Cluj.
 
Asociat unic și administrator figurează Agnes Dezso.
 
Potrivit termene.ro, Union CO SRL figurează cu 3.744 de achiziții directe (Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj, Comuna Iara, Comuna Urziceni printre autoritățile contractante) și 974 de contracte publice (Comuna Istria, Comuna Josenii Bîrgăului, Comuna Viștea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Union CO SRL a declarat 26 de angajați, profit peste 1,17 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 24,48 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Creative & Innovative Management SRL furnizează materiale didactice pentru unitățile de învățământ din comuna Istria (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii