Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Unitatea de învățământ preuniversitar din comuna Amzacea va fi dotată cu echipamente digitale. Ce valoare are achiziția (DOCUMENT)

ro

21 May, 2024 17:00 572 Marime text
  • Conform descrierii achiziției publice, se vor dota cu echipamente digitale patru săli de grădiniță, laboratorul de informatică, 15 săli de clasă, laboratorul de științe și cabinetul de consiliere psihologică
 
La data de 17 mai 2024, Consiliul Local al comunei Amzacea, județul Constanța, a atribuit contractul furnizare echipamente digitale în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didcatice și echipamente digitale a structurilor unității de învățământ preuniversitar din comuna Amzacea, județul Constanța.”
 
Firma care și-a adjudecat contractul este Union Co.
 
Prețul plătit de autoritatea contractantă este 451.790 de lei, după ce estimarea inițială era de 542.271,70 de lei.
 
Conform descrierii achiziției publice, se vor dota cu echipamente digitale patru săli de grădiniță, laboratorul de informatică, 15 săli de clasă, laboratorul de științe și cabinetul de consiliere psihologică.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Anunțul atribuirii a fost publicat în SEAP pe 20 mai 2023.
 
Despre Union Co
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 21 mai 2024, Union Co SRL funcționează din anul 2004, are sediul pe strada Nikola Tesla nr. 4, Cluj – Napoca și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.”
 
În anul 2022, Union Co SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de lei, un profit de peste 4,3 milioane de lei și 32 de salariați.
 
Asociat unic și administrator, potrivit termene.ro, este Agnes Dezso.
 
După cum arată sursa citată, el mai apare în R & A Mozaik SRL, Simantec SRL și Union Beauty Center SRL (toate radiate).
 
Union Co SRL a parafat 3.742 de achiziții directe și 963 de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea investește în servicii de întreținere a spațiilor verzi din comună (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii