Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanta Vodafone Romania asigură servicii de telefonie mobilă pentru Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (DOCUMENT)

ro

03 May, 2024 11:09 535 Marime text
  • Vodafone Romania SA este deținută de Vodafone Europe BV și Vodafone International Holdings BV, ambele din Țările de Jos.
Vodafone Romania SA și-a adjudecat, prin procedura simplificată, acordul-cadru de doi ani privind asigurarea serviciilor de telefonie mobilă pentru Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea acordului-cadru este de 264.042,95 de lei fără TVA, adică peste 53.000 de euro, fiind semnate și contractele subsecvente.
 
Despre Vodafone Romania SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 aprilie 2024, Vodafone Romania SA a fost înființată în 1996, are sediul social în București, pe strada Barbu Văcărescu și se ocupă de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Compania are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Vodafone Romania SA este deținută de Vodafone Europe BV și Vodafone International Holdings BV, ambele din Țările de Jos, iar administratori sunt Achillefs Kanaris, Maria Remedios Orrantia Perez și Liam OBrian.
 
Potrivit Termene.ro, Vodafone Romania SA figurează cu 5.507 achiziții directe (Garda Forestiere Ploeiști, Poliția Locală Brașov, Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița Năsăud printre autoritățile contractante) și 633 de contracte publice (Municipiul București, Comuna Cotusca, CNAIR SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Vodafone Romania SA a declarat 2.970 de angajați, pierderi peste 121,89 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 4,69 de miliarde de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 250.000 de euro cu Primăria Techirghiol pentru reparații și întreținerea a două străzi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii