Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

ro

24 Apr, 2024 17:00 722 Marime text



⦁Contractul vizează prestarea de servicii de artiști independenți și își propune să aducă arta mai aproape de copiii de la grădiniță și școli pentru a le stârni curiozitatea, imaginația și creativitatea, însușiri esențiale unei dezvoltări armonioase
⦁Proiectul a fost declarat câștigător în cadrul procesului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța"




Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind achiziția de servicii prestate de artiști independenți pentru realizarea proiectului "Culoare în educație", vezi „documente".

Contractul în valoare de 220.000 lei fără TVA vizează prestarea de servicii de artiști independenți și își propune să aducă arta mai aproape de copiii de la grădiniță și școli pentru a le stârni curiozitatea, imaginația și creativitatea, însușiri esențiale unei dezvoltări armonioase. 10 pereți exteriori ai unor clădiri din municipiu, fiecare în suprafață de cel puțin 100mp vor fi acoperiți cu picturi murale.
Proiectul a fost declarat câștigător în cadrul procesului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța".

Despre Rogue SRL

Firma a fost înființată în octombrie 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Miron Costin nr.6 și aparține lui Ionuț Barbu care mai figurează și în Eventiland SRL, Stellar Portal SRL dar și în Star One ABC SRL.

Compania nu a raportat date financiare pentru ultimul an fiscal, potrivit termene.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

foto cu caracter ilustrativ: Wanda Hutira | RO – Papa Ricardo (Bulevardul Tomis 31)
 
Citește și:

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii