Licitații publice Primăria Techirghiol a bătut palma cu două companii din Constanța pentru proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane (DOCUMENTE)
Licitații publice: Primăria Techirghiol a bătut palma cu două companii din Constanța pentru proiectul de îmbunătățire
15 Feb, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
1098
Marime text
- Valoarea totală a investiției este de 8.538.304,38 lei fără TVA
- Valoarea contractului nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute, respectiv 818.402,44 lei fără TVA, precizată în devizul general, aceasta suma putând fi accesată, după caz, în funcție de necesități, prin modificarea contractului în conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice
Primăria Techirghiol a atribuit un contract de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru investiția „Îmbunătățirea mobilității urbane în orașul" Etapa II.
Câștigătorii contractului sunt Eco Terra Proiect și Asfalt Dobrogea SRL.
Finanțarea pentru prezenta investiție, se realizează prin Programul National de Invesțtii ”Anghel Saligny”, având în vedere cererea de finanțare depusă la MDLPA.
Valoarea totală a investiției este de 8.538.304,38 lei fără TVA constituită astfel (conform Deviz General al obiectivului de investiții):
1. Pentru serviciile de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor – 311.880,00 lei fără TVA, defalcat astfel:
- 244.880,00 lei fără TVA - Suma include plata serviciilor de elaborare a proiectului tehnic, documentații pentru obținere avize și studii de teren.
- 67.000 lei fara TVA - Suma include plata serviciilor de asistență tehnică a proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
2. Pentru execuția lucrărilor - valoarea estimata de 8.226.424,38 lei fără TVA, defalcat astfel:
- Cap 4.1. Construcții și instalații – 8.103.024,38 lei fără TVA
- Cap. 5.1 Organizare de șantier – 88.400 lei fără TVA
- Cap. 6.2 Probe tehnologice și teste – 35.000 lei fără TVA.
Valoarea contractului nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute, respectiv 818.402,44 lei fără TVA, precizată în devizul general, aceasta suma putând fi accesată, după caz, în funcție de necesități, prin modificarea contractului în conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice.
Eco Terra Proiect SRL
Firma este fondată în anul 2006.
Conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat trei salariați, o cifră de afaceri de 1,5 milioane lei și un profit de 319.017 lei.
Sediul social este pe strada Primăverii nr. 51C, într-un apartament de bloc, din municipiul Constanța.
Asociat unic este Vintilă Dragoș Florian, iar administrator sunt Vintilă Dragoș Florian și Vintilă Bogdan Ioan.
Cei doi au mai fost asociați în firma radiate Almaproiect SRL.
Asfalt Dobrogea SRL
Potrivit termene.ro, Asfalt Dobrogea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Interioară 4 nr. 8, ocupându-se de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
Firma are mai multe puncte de lucru în Mamaia Nord și localitatea Ovidiu.
Până în luna aprilie 2023, în companie se regăseau numele lui Grigore Comănescu (asociat cu 99%) și Iurin Pancencu (1%), ambii fiind și administratorii societății, dar, după decesul lui Grigore Comănescu, părțile sociale pe care le deținea în societate au fost preluate de soția sa, Vasilica Comănescu.
Acum, Asfalt Dobrogea este deținută de Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administratorul societății, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
Vasilica Comănescu este asociată și în Comprest Util SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL și Prefabricate Dobrogea SRL.
Iurin Pancencu este administrator și al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Comprest Util SRL și Prefabricate Dobrogea SRL, Ana Panasoc SRL și Pan Tour & Parking SRL.
Adrian Șerban-Comănescu este asociat în Luxury Anis SRL și Revers SRL și administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
Îîn 2022, Asfalt Dobrogea SRL a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 83,37 de milioane de lei.
Firma figurează cu 78 de achiziții directe (Comuna Limanu, UM 01853 Capu Midia, Orașul Eforie printre autoritățile contractante) și 79 de contracte publice (CNAIR SA, CN APM Constanța SA, Comuna Aliman, Comuna Corbu, Comuna Adamclisi, Horia, Ghindărești, precum și alte autorități contractante).
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Primăria Techirghiol a bătut palma cu o firmă din Constanța. Iată pentru ce proiect
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii