Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Yellow Power Source SRL câștigă și contractul de punere în funcțiune și întreținere a sistemului de irigat din Constanța (DOCUMENT)

ro

02 Jul, 2024 15:07 208 Marime text
Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție lucrări reparații, punere în funcțiune și întreținere a sistemului de irigat existent din municipiu.
Contractul în valoare de 887.489 lei fără TVA a revenit companiei Yellow Power Source SRL cu sediul social în comuna Băneasa din județul Constanța, vezi secțiunea „documente".
 
Yellow Power Source SRL

Firma a fost înființată în 2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.


Pentru 2022 a raportat o cifră de afaceri 1.817.151 lei, profit de 913.703 lei și un singur angajat.

Asociat unic și administrator este Elvin Omer .

Firma figurează cu alte 2 contracte din achiziții publice.
 
Vă reamintim, anul trecut, Primăria Constanța a atribuit societății Yellow Power Source un contract de 807.478 de lei cu TVA  pentru lucrări de reparații mobilier urban în municipiu.

Anul acesta, Primăria Constanța i-a mai atribuit contractul pentru lucrări de reparații ale instalațiilor  fântânii cinetice din parcul de la Gara Constanța.
Constantin Lucaci (n. 7 iulie 1923, Bocșa Română, Caraș Severin - d. 20 iulie 2014), sculptor și profesor de sculptură român, laureat al Premiului Herder în 1984 este cel care a realizat Fântâna Cinetică din Parcul de la gară din Constanța, inaugurată în anul
Valoarea contractului de reparații ale instalațiilor fântânii se ridică la 544.019.89 de lei cu TVA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii