Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Ce firmă va reabilita și moderniza clădirea Internatului din Babadag? (DOCUMENT)

ro

01 Jul, 2024 17:00 217 Marime text
  • Troia Premium Construct SRL și-a adjudecat contractul în valoare de 13.893.565,56 lei, adică aproximativ 2,7 milioane de euro.
  • Troia Premium Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în București, pe bulevardul Iuliu Maniu
 
Primăria orașului Babadag, județul Tulcea, a atribuit un contract, în urma unei achiziții publice, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu titlul „Reabilitare și modernizare clădire internat, oraș Babadag, județul Tulcea”.
 
Atribuirea a avut loc pe 21 iunie 2024, conform platformei SEAP. Troia Premium Construct SRL și-a adjudecat contractul în valoare de 13.893.565,56 lei, adică aproximativ 2,7 milioane de euro.
 
Despre Troia Premium Construct SRL

 
Potrivit termene.ro, Troia Premium Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în București, pe bulevardul Iuliu Maniu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Tulcea.
 
Asociat unic figurează Eugenia Neacșu, iar Adriana Răileanu figurează ca administrator, numele său legându-se și de Bogmad Amenajari SRL, Raileanu D. Adriana Intreprindere Individuală, Odihna & Lumină Veșnică SRL.

 
Troia Premium Construct SRL figurează cu 262 de achiziții directe (Comuna Dâmbovicioara, Orașul Odobești, Comuna Slobozia Bradului printre autoritățile contractante) și 102 contracte publice (Comuna Balotești, Comuna Munteni Buzău, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante).

 
În 2023, firma a declarat 283 de angajați, profit peste 10,54 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 152,16 milioane de lei.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Tulcea Euroest Plus Imobiliare SRL și Troia Premium Construct SRL, contract de peste jumătate de milion de euro pentru reabilitarea unui bloc din Tulcea (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii