Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Draft Proinvest Consult SRL înființează un centru de colectare în comuna tulceană Ceamurlia de Jos. Contract de 420.000 de euro (DOCUMENT)

ro

14 Jul, 2024 14:33 390 Marime text
Primăria Comunei Ceamurlia de Jos. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Ceamurlia de Jos
  • Draft Proinvest Consult SRL este deținută și administrată de Dumitru Țigănescu.
Draft Proinvest Consult SRL și-a adjudecat de la Primăria Ceamurlia de Jos, din județul Tulcea, contractul de peste 420.000 de euro pentru înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse cinci oferte admisibile pentru acest contract.
 
Denumirea achiziției este „Contract execuție lucrări pentru obiectivul «Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Ceamurlia de Jos, județul Tulcea», anunț de participare simplificat nr. SCN1142990 / 21.03.2024“.
 
În descrierea achiziției se arată că „obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă dezvoltarea unui management al deșeurilor eficient, prin creșterea capacităților de colectare separată, pregătirea pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor în vederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice și a tranziției la economia circulară“.
 
Totodată, „obiectivele specifice ale proiectului sunt: (*) Construirea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în Comuna Ceamurlia de Jos, Județul Tulcea, pe un teren în suprafață de 6.513,00 metri pătrați, situat în intravilanul localității; (*) Îmbunătățirea calității mediului la nivelul Comunei Ceamurlia de Jos și în zonele limitrofe, prin creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor“.
 
Finanțarea contractului este asigurată prin PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 2.096.457,69 de lei fără TVA (peste 421.000 de euro, la cursul actual), inițial fiind estimat la 2.418.058,44 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, conform SEAP.
 
Despre Draft Proinvest Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 iulie 2024, Draft Proinvest Construct SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în Constanța, pe strada Chiliei și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Dumitru Țigănescu figurează ca asociat unic și administrator al societății, numele său legându-se de Draft Construct SRL, Draft Dinamic Construct SRL și Draft Master Construct SRL.
 
Conform termene.ro, Draft Proinvest Construct SRL figurează cu 11 contracte publice (Comuna Ceamurlia de Jos, Județul Ialomița printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Draft Proinvest Construct SRL a declarat nouă angajați, profit peste 210.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 12,58 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Alegeri locale 2024
Candidații la primăria și consiliul local Ceamurlia de Jos, județul Tulcea (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii