Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Firma Deebo International, contract de aproape 98.000 de lei cu Primăria Măcin (DOCUMENT)

ro

24 Jun, 2024 15:07 1402 Marime text
Primăria Orașului Măcin
 
  • Contractul a fost împărțit în loturi, societatea Deebo International câștigând lotul 2.
 
Orașul Măcin (Primăria Măcin), județul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție Materiale didactice și mobilier specific, dotare cabinete scolare și sala de sport“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 6735 / 17 iunie 2024 este de 97.980 lei, ofertant câștigător fiind firma Deebo International SRL. 
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul este împărțit în loturi, societatea de mai sus câștigând lotul 2, Achiziție „Dotări“ pentru - „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Măcin“ - Achiziția 3.I.11. conform Contract de finanțare PNRR/1896/DOT.
 
Loturile 1 și 3 au fost anulate administrativ, pe 23 mai 2024: Lot 1 - Achiziție „Mobilier“ pentru - „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Măcin“ - Achiziția 3.I.11. conform Contract de finanțare PNRR/1896/DOT; Lot 3 - Achiziție „Materiale didactice“ pentru - „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Măcin“ - Achiziția 3.I.11. conform Contract de finanțare PNRR/1896/DOT. 
 
Despre Deebo International SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 24 iunie 2024, firma Deebo International SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în București, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
Asociat unic al Deebo International SRL este Andreea Boșcodeală, care deține și calitatea de administrator.
 
În 2023, Deebo International SRL a avut o cifră de afaceri de 3.484.910 lei, un profit de 575.094 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.
 
Platforma termene.ro informează că Deebo International SRL are 9 contracte câștigate - achiziții directe și 8 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 23 iunie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Orașului Măcin)
 
Citește și:
 
Geodata Services SRL va actualiza PUG-ul orașului Măcin, județul Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii