Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Hiperline Utilaj SRL, contract de peste 485.000 de euro cu Primăria Tulcea, pentru reabilitarea energetică a unui bloc încadrat la risc seismic (DOCUMENT)

ro

05 Aug, 2024 12:30 181 Marime text
Tulcea - panoramă. Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: Faebook.com - Primăria Municipiului Tulcea
  • Hiperline Utilaj SRL este deținută de Costin Botezatu și Adrian Botezatu.
Hiperline Utilaj SRL și-a adjudecat de la Primăria Tulcea contractul de peste 485.000 de euro vizând reabilitarea energetică a unui bloc încadrat la ric seismic, finanțarea fiind asigurată prin PNRR – Valul Renovării.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse patru oferte, trei fiind admisibile.
 
Denumirea contractului este „Execuție lucrări pentru proiectul «Reabilitare energetică bloc I2- Asociația de proprietari nr. 6» - C5-A1-30“, iar finanțarea este asigurată, așa cum am spus, prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării.
 
În descrierea achiziției, se precizează că „din punct de vedere structural, la data efectuării expetizelor tehnice și a auditelor energetice în anul 2022, blocul se încadrează în clasa de risc seismic RsII sunt într-o stare necorespunzătoare din punct de vedere al eficienței energetice, gradul de izolare terică a anvelopei clădirilor fiind la nivelul anilor când s-au proiectat clădirile“.
 
Valoarea de adjudecare a contractului este de 2.422.243,52 de lei fără TVA (peste 487.000 de euro, la cursul actual), inițial achiziția fiind estimată la 2.898.694,09 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
 
Despre Hiperline Utilaj SRL
 
În luna iulie 2024, Hiperline Utilaj SRL și-a adjudecat alături de alte două companii contractul pentru modernizarea stației de epurare din comuna Sarichioi (detalii aici).
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 5 august 2024, Hiperline Utilaj SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Tulcea, pe strada Nopții și se ocupă de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide.
 
Asociați figurează Costin Botezatu și Adrian Botezatu, primul fiind și administratorul societății.
 
Potrivit termene.ro, Hiperline Utilaj SRL figurează cu 17 achiziții directe (Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Servicii Publice SA Tulcea, Comuna Horia printre autoritățile contractante) și opt contracte publice (Municipiul Tulcea, Comuna Sarichioi, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării printre autoritățile contractante).
                                  
În 2023, Hiperline Utilaj SRL a declarat 13 angajați, profit aproape 90.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,4 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Tulcea face o investiție importantă. Sunt vizate persoanele cu dizabilități (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii