Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Hiperline Utilaj SRL va reabilita Cantonul Dunăvăț. Contractul atribuit de ARB Delta Dunării (DOCUMENT)

ro

06 Jun, 2024 10:17 560 Marime text
  • Contractul „Lucrări de reparații capitale la cantonul din patrimoniul RBDD - Canton Dunăvăț“ a fost atribuit de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării societăți Hiperline Utilaj SRL.
  • Valoarea contractului atribuit pe data de 3 iunie este de 567.591,17 lei
  • Asociații firmei Hiperline Utilaj SRL sunt Botezatu Costin și Botezatu Adrian.
 
Cantonul Dunăvăț din județul Tulcea va fi reabilitat. Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit contractul „Lucrări de reparații capitale la cantonul din patrimoniul RBDD- Canton Dunăvăț“ societății Hiperline Utilaj SRL. Valoarea contractului atribuit pe data de 3 iunie este de 567.591,17 lei.
 
Prezentul proiect se referă la cantonul aflat în administarea Rezervației Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D) Tulcea ce are ca scop supravegherea și întreținerea diferitor sectoare ale Rezervației Biosferei Delta Dunării. Transportul catre amplasamentul cantonului se face doar pe apa, la aproximativ 10 km din localitatea Murighiol, județul Tulcea, fiind proprietatea Statului Român.
 
Ansamblu este format dintr-un canton, o anexă de depozitare și o anexă WC. La majoritatea ansamblurilor alimentarea cu apă se realizează cu ajutorul unui rezervor de material de plastic amplasat la înălțime pe un turn metalic.
 
Structural cantonul se află în stare satisfăcătoare, însă închiderile prezintă urme avansate de uzură din cauza intemperiilor, iar finisajele interioare prezintă de asemenea degradării suferite în timp. În acest sens se propune înlocuirea placării exterioare, înlocuirea învelitorii din stuf, înlocuirea integrală a tamplăriei și o serie de reparații locale la fundații, la soclu, la sarpanta și la finisajele interioare.
 
La anexă și WC degradările sunt mult mai accentuate, tencuiala, tâmplăria dar mai ales șarpantele suferind grave degradări în decursul timpului.
 
Intervențiile sunt de natură să remedieze defectele apărute, să realizeze o mai bună izolație cu materiale moderne, ecologice
 
 
Despre Hiperline Utilaj SRL
 
 
Societatea Hiperline Utilaj SRL a fost înființată în anul 2017, are sediul în municipiul Tulcea, strada Nopții, nr. 3 și se ocupă de „Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide”.
 
Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Botezatu Costin și Botezatu Adrian, iar administrator este Botezatu Costin.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Hiperline Utilaj SRL cu 13 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 3.405.674 lei și un profit de 89.472 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui aricol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:

 
Licitații Tulcea: Primăria Casimcea investește în lucrări privind realizarea unui centru de colectare a deșeurilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii