Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea În comuna Somova, se modernizează sistemul de iluminat public stradal (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2024 16:21 593 Marime text

 Primăria Somova - Sursa foto: Facebook.com - Primăria Somova
  • Valoarea contractului este de peste 760.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Vodafone Romania SA.  
 
Comuna Somova (Primăria Somova), din județul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul de execuție „Lucrări pentru investiția «Modernizarea sistemului de iluminat public stradal, în comuna Somova, județul Tulcea» - etapa III“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 5173 / 17 iunie 2024 este de 763.835,69 lei, ofertant câștigător fiind firma Vodafone Romania SA.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, soluțiile adoptate prin actualul proiect prevăd următoarele elemente ce trebuie îndeplinite:
 
  • înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat cu LED confecționate din materiale ecologice (aluminiu) și care la sfârșitul duratei de viata se pot recicla;Aparatele de iluminat cu LED utilizate sunt astfel proiectate încât limitează, prin soluția constructivă a părții optice, poluarea luminoasă, iar în cazul unui defect de rețea ce poate produce aprinderea acestuia, materialele utilizate nu întrețin arderea;
• implementarea unui sistem de telegestiune, la nivelul întregului sistem de iluminat public existent și propus.
 
Principalele activități ce vor fi prestate sunt:
 
Preluarea amplasamentului;
- încheierea convenției de lucru cu distribuitorul de energie electrică, pentru intervenția în rețelele electrice existente;
- Demontarea aparatelor de iluminat vechi stradale existente;
- Demontarea consolelor vechi;
- Demontarea cablurilor de alimentare vechi;
- Demontarea clemelor de legătură vechi;
- Montarea de aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic și luminotehnic, pe toți stâlpii existenți, repartizate pe categorii de putere, după cum urmează:
-  Aparat de iluminat LED, dotat cu telegestiune în punct luminos 22 W - 255 bucăți; Montarea de console de susținere a aparatelor de iluminat cu LED;
- Montarea de coliere de prindere pe stâlpi a consolelor, fixate prin intermediul unei benzi de montaj din inox și cleme de strângere (informații referitoare la modalitatea de montare pe stâlp a colierelor de prindere se regăsesc în piese desenate-Detalii de execuție);
- Realizarea legăturii electrice în rețeaua existentă a iluminat public în cutiile de conexiuni și cleme de derivație tip CDD;
- Verificări și măsurători electrice, mecanice și luminotehnice pentru corespondența cu datele din proiectul de execuție;
- Punere în funcțiune a instalațiilor și echipamentelor noi montate.
 
Descrierea lucrărilor ce urmează a fi executate este realizată în cadrul Proiectului tehnic nr. nr. 200/PT/2024 elaborat de către SC Crisbo Company SRL ce face parte din Documentația de atribuire.
  
Valoarea totală estimată a contractului de lucrări este de 765.734,69 lei fără TVA din care detaliat pe activităţile proiectului astfel:
 
4.1    Construcţii şi instalaţii
- Achiziționare și lucrari de instalare aparate de iluminat 325.770,42 lei fără TVA
 
4.2    Montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale
- Modernizare SIP       84.614,27 lei fara TVA
 
4.3    Utilaje, echipamente tehnologice si functionale care necesita  montaj 349.350 lei fără TVA, din care:
- Modul de telegestiune în punct luminos (339.150 lei)
- senzor multifuncțional (10.200 lei)     349.350
5.1.   Organizare de șantier   6.000 lei fără TVA.
 
Despre SC Vodafone Romania SA

Potrivit Recom, platformă consultată joi, 20 iunie 2024, firma Vodafone Romania SA a fost înființată în anul 1996, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit)“.  
 
Acționari în SC Vodafone Romania SA sunt Vodafone International Holdings BV (Țările de Jos), cota de participare la beneficii şi pierderi: 0,000001% / 0,000001%, și Vodafone Europe B.V. (Țările de Jos), cota de participare la beneficii şi pierderi: 99,999999% / 99,999999%.
 
Calitatea de administratori o au: Achillefs Kanaris (Grecia), Liam O’Brien (Irlanda) și Maria Remedios Orrantia Perez (Spania). 

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 20 iunie 2024, în 2023, Vodafone Romania SA a avut o cifră de afaceri de 5.337.540.287 lei, o pierdere de 182.290.252 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.289.
 
Platforma termene.ro mai informează că Vodafone Romania SA are în jur de 5.500 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 660 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 19 iunie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 

Citește și:
 
Licitații Tulcea
Pasirom Interactiv SRL și Interactive Design SRL vor extinde, cu 1,57 milioane de euro sistemul de canalizare din comuna Somova (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii