Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Liceul Teoretic ”Constantin Brătescu” din Isaccea, dotat cu materiale didactice și mobilier (DOCUMENT)

ro

01 Jul, 2024 14:02 155 Marime text
  • Contractul „Furnizare echipamente IT și aplicații specifice în cadrul proiectului privind dotarea Liceulului Teoretic Constantin Brătescu cumateriale didactice și mobilier a fost adjudecat de firma Fastkets SRL.
  • Valoarea contractului atribuit, pe data de 18 iunie, de Primăria Isaccea, județul Tulcea este de 345.998,66 lei.
 
Primăria Isaccea, județul Tulcea, va dota Liceul Teoretic ”Constantin Brătescu” cu materiale didactice și mobilier. Contractul „Furnizare echipamente IT și aplicații specifice în cadrul proiectului: «Asigurarea dotărilor Liceulului Teoretic Constantin Brătescu, materiale didactice și mobilier – pentru o educație modernă și incluzivă»” a fost adjudecat de firma Fastkets SRL.
 

Valoarea contractului atribuit pe data de 18 iunie este de 345.998,66 lei.
 
 
Despre Fastkets SRL  
 
Înființată în anul 2020, firma are sediul social pe Șoseaua Pantelimon, Nr. 299 A, Bloc 5, Sc. A, Et. 2, Ap. 12, București  și desfășoară activități de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). Dobriță Andrei Cosmin este asociat unic și administartor.
 
Potrivit termene.ro, Dobriță Andrei Cosmin mai esre asociat și administrator în Ixobeauty SRL București și în Fast Tech Space SRL București.
 
Firma Fastkets SRL  a obținut, prin negociere directă, 9 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Izvoarele, Primăria Frasineț, Comuna Didești, Comuna Rasmirești, Primăria Comunei Storobaneasa Teleorman, Directia Publica de Asistență Socială a Orașului Zimnicea, SA Urbana Serv SRL, Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ și altele.
 
În anul 2023, Fastkets SRL cu zero angajați a raportat o cifră de afaceri de 1.270.533 lei și un profit de 364.696 lei.   
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Licitații Tulcea: Primăria Isaccea cumpără licențe în cadrul proiectului de digitalizare a serviciilor publice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii