Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea O firmă din Cluj-Napoca va furniza gaze naturale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DOCUMENT)

ro

08 Jun, 2024 16:16 622 Marime text
  • Contractul a fost câștigat de firma Nova Power & Gas SRL, înțelegerea fiind parafată pe 12 luni. Cantitatea de gaze naturale furnizată este de 1.572,70 MWh, ce va fi repartizată lunar, conform necesarului fiecărui centru

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Tulcea a încheiat un contract pentru furnizare de gaze naturale la sediul centrelor din municipiu și județ aflate în subordinea DGASPC Tulcea.

Contractul a fost câștigat de firma Nova Power & Gas SRL, înțelegerea fiind parafată pe 12 luni. Cantitatea de gaze naturale furnizată este de 1.572,70 MWh, ce va fi repartizată lunar, conform necesarului fiecărui centru


Valoarea acestuia este de 372.509,72 de lei.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

Părțile au încheiat acordul la data de 26 aprilie 2024, iar pe 6 iunie a fost publicat în SEAP.

 

Despre Nova Power & Gas SRL


Datele de pe termene.ro, platformă consultată vineri, 7 iunie 2024, arată că Nova Power & Gas SRL are sediul în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii nr. 217, se ocupă de comercializarea combustibililor gazoși prin conducte și există pe piață din anul 2006.


Firma este controlată de E-Infra SA și este administrată de Teofil Ovidiu Mureșan, Gianina Paula Pelea și Anca-Elena Stanciu.


Potrivit RECOM, Teofil Ovidiu Mureșan apare și în Ropower Nuclear SA, E-Infra SA și Direct One SA (radiată). Gianina Paula Pelea este prezentă și în Nova PS 90 SRL. E-Infra SA figurează în Direct One SA, Electrogrup SA, Wind Energy Service East Europe SRL, Nova PS 170 SRL, Nova PS 110 SRL și Nova PS 90 SRL.


Nova Power & Gas SRL are adjudecate 52 de cumpărări directe și 217 achiziții publice.


În anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de aproape două miliarde de lei, un profit de peste 220 de milioane de lei și 111 salariați.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii