Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Tulcea, achiziție de ambarcațiune (DOCUMENT)

ro

20 Jul, 2024 16:07 221 Marime text
  • Contractul are valoarea de 949.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Marine Comercial Service SRL.  

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție ambarcațiune“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului 6404 / 15 iulie 2024 este de 949.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Marine Comercial Service SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul de achiziție vizează o ambarcaţiune (şalupă) dotată cu două motoare outboard, în 4 timpi, prevăzute cu sisteme de injecţie de ultimă generaţie, combustibil - benzină, minim 250 CP / motor, „care să asigure transportul şi să permită accesul specialiştilor de cadastru ai oficiului teritorial în vederea verificării în teren a perimetrelor lacurilor şi bălţilor, pentru stabilirea modului în care au fost realizate măsurătorile şi stabilite limitele imobilelor şi verifică modul de reprezentare a imobilelor în documentele tehnice, în cazul unităţilor administrativ - teritoriale unde accesul se face doar fluvial“.
 

Despre Marine Comercial Service SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 19 iulie 2024, firma BlueSpace Technology SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Repararea și întreținerea navelor și bărcilor“.

Asociat unic al Marine Comercial Service SRL este Marian Machedon, care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Marine Comercial Service SRL a avut o cifră de afaceri de 2.357.352 lei, un profit de 78.216 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 5.

Platforma termene.ro informează că Marine Comercial Service SRL are 56 de contracte câștigate - achiziții directe și șase contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 18 iulie 2024).


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Autoritatea Navală Română achiziționează o șalupă pentru misiuni în apele navigabile ale Deltei Dunării și în zona costieră (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii