Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Sava Serv Construct SRL și Atopum Invest SRL înființează rețea de canalizare în Smârdan, cu 1,74 de milioane de euro (DOCUMENT)

ro

04 Aug, 2024 14:41 191 Marime text
Lucrări de înființare a sistemului de canalizare. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.
Sava Serv Construct SRL și Atopum Invest SRL, ambele din București, și-au adjudecat de la Primăria Smârdan, din județul Tulcea, contractul pentru înființarea rețelei de canalizare și a stației de epurare în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului echivalează cu peste 1,74 de milioane de euro, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, ambele admisibile.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 8.697.918,1 lei fără TVA (peste 1,74 de milioane de euro), inițial fiind estimat la 8.700.992,79 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Execuția lucrărilor de «Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Smârdan, județul Tulcea»“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Sava Serv Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 august 2024, Sava Serv Construct SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în București, pe Drumul Belșugului, și se ocupă în principal de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și în Ploiești.
 
Asociat majoritar figurează Cristina Giorgiana Gogonea (98%), restul părților sociale revenindu-i lui Viorel Catanescu (2%), ambii fiind și administratorii societății.
 
Numele Cristinei Giorgiana Gogonea se leagă și de Green Line Construct SRL, E-Achiziții Construct Proiect SRL și Go Go Games SRL, toate trei din București.
 
Potrivit termene.ro, Sava Serv Construct SRL figurează cu 58 de achiziții directe (Comuna Puchenii Mari, Comuna Tătărani, Comuna Dărmănești printre autoritățile contractante) și 19 contracte publice (Comuna Smârdan, Comuna Puchenii Mari, Orașul Băicoi printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Sava Serv Construct SRL a declarat 24 de angajați, profit aproape 400.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 11,11 milioane de lei.
 
Despre Atopum Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 august 2024, Atopum Invest SRL a fost înființată în 20112, are sediul social în Bucuești, strada Cernișoara și se ocupă în principal de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat majoritar figurează Raluca Gogonea (90%), restul părților sociale revenindu-i Gabrielei Falan (10%), ambele fiind și administratori ai firmei.
 
Numele Ralucăi Gogonea se leagă și de Safetydav SRL din Sălaj, iar al Gabrielei Falan, de Ideal Complex Construct SRL din Giurgiu.
 
Potrivit termene.ro, Atopum Invest SRL figurează cu șase achiziții directe (Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Comuna Vadu Pasii, Comuna Dărmănești printre autoritățile contractante) și 19 contracte publice (Comuna Smârdan, Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, Comuna Nicolae Bălcescu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Atopum Invest SRL a declarat 17 angajați, profit peste 1,9 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 28,88 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Eli & Den Trading SRL, controlată de familia Denisov, reabilitează cu 290.000 de euro școala din Mereni (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii