Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor SC Servicii Publice SA, în valoare de aproape 700.000 de lei (DOCUMENT)

ro

03 Jul, 2024 15:35 513 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Ainodekam SRL, controlată de Tase Culcida.  
     
 Servicii Publice SA Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit „Acord cadru servicii reparații și întreținere cu furnizare piese de schimb a vehiculelor și echipamentelor conexe ale acestora, din parcul auto al SC Servicii Publice SA Tulcea“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea acordului – cadru 37 / 20 iunie 2024 este de 699.394 lei, ofertant câștigător fiind firma Ainodekam SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor specializate din parcul auto al SC Servicii Publice SA Tulcea, cu  înlocuirea /recondiționarea de piese, subansamble și materiale asigurate de ofertant.
 
„Se va încheia un acord cadru cu valoarea minimă de 313.038 lei – maxim 699.515 lei.
 
Pe perioada de derulare a acordului cadru se vor încheia contracte subsecvente în funcție de necesitățile obiective și de bugetul alocat.
 
Se estimează încheierea a minimum două contracte subsecvente cu cantități conform caietului de sarcini.
 
Valoarea celui mai mic contract subsecvent ar putea fi de maximum 313.038 lei.
 
Valoarea celui mai mare contract subsecvent ar putea fi de maximum 386.477 lei“, menționează sursa citată.
 
Despre Ainodekam SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 3 iulie 2024, firma Ainodekam SRL a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este în municipiul Tulcea, iar obiectul principal de activitate este „Întreținerea și repararea autovehiculelor“.

Asociat unic al Ainodekam SRL este Tase Culcida, care deține și calitatea de administrator.
 
Tase Culcida mai apare în CCD Grand Elite SRL.

În 2023, Ainodekam SRL a avut o cifră de afaceri de 19.551.354 lei, un profit de 5.605.316 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 61.

Platforma termene.ro informează că Ainodekam SRL are în jur de 450 de contracte câștigate - achiziții directe și opt contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 2 iulie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
Serviciul de Ambulanță Tulcea a contractat servicii de reparații si de întreținere la autosanitarele din dotare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii