Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Sofvi Construct Instal SRL, Tehno-Edil AMF SRL și Domarcons SRL reabilitează străzile din Sarichioi. Contract peste 20 de milioane de lei (DOCUMENT)

ro

11 Jul, 2024 17:00 361 Marime text
  • Primăria Sarichioi, județul Tulcea,  a semnat cu Construct Instal SRL, Tehno-Edil AMF SRL și Domarcons SRL. Cele trei firme și-au adjudecat contractul care vizează modernizarea străzilor în satele Visterna, Enisala, Sabangia, Zebil și Sarichioi.
  • Asociații firmei Sofvi Construct Instal SRL sunt Mihail Feodor, cu 90% din capitalul social și Cristian Soldat.
  • Firma Domarcons SRL este controlată de Cristian Marinel Mihai și Mihaela Untescu.
  • Asociat unic și administrator al Tehno-Edil AMF SRL este Valerica Mirela Crudu.
 
Comuna Sarichioi, județul Tulcea, a anunțat pe SEAP numele societăților care și-au adjudecat contractul „Proiectare și execuție lucrări de modernizare străzi în satele Visterna, Enisala, Sabangia, Zebil și Sarichioi, comuna Sarichioi, județul Tulcea, etapa 1”.
 
Contractul a fost atribuit pe data de 05.07.2024 societăților Sofvi Construct Instal SRL, Domarcons SRL și Tehno-Edil AMF SRL. Valoarea achiziției este de 20.682.359,93 lei.
 
Lucrarea ce face obiectul prezentului proiect este amplasată în județul Tulcea, comuna Sarichioi, satele aparținătoare: Sarichioi, Enisala și Visterna.  Scopul realizării obiectivului în cazul de față este de a elimina vulnerabilitățile construcției existente (drumuri comunale) cazuată de factori de risc naturali. Prin realizarea lucrărilor se asigură condiții minimale de infrastructură rutieră și totodată o dezvoltare zonală echilibrată din punct de vedere al rețelei de transport rutier.
 
Proiectul își propune aducerea structurii rutiere a sectoarelor de străzi vizate la parametrii tehnici corespunzători clasei tehnice, corectarea elementelor geometrice, astfel încât să se încadreze în prevederile legale, refacerea sistemului de colectare și evacuare a apelor pluviale. Lucrările de îmbrăcăminte ale străzilor nu induc efecte negative asupra solului, drenajului apelor de suprafaţă, vegetaţiei, nivelului de zgomot, microclimatului sau populaţiei.
 
Prin executarea acestor lucrări vor apărea unele influenţe favorabile atât asupra factorilor de mediu cât şi din punct de vedere economic şi social în strânsă concordanţă cu efectele pozitive ce rezidă din îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie ce apar în urma realizării lucrărilor.
 
Lungimea totală a străzilor ce se vor asfalta este de 11,326.20 metri. Suprafaţa carosabilă totală ocupată de lucrările de modernizare a străzilor și trotuarelor propuse prin actualul proiect este de 70,341.50 mp.
 
- suprafața carosabilă este de 64,276.50 mp;
- suprafața trotuarelor ce se vor executa este de 6,065 mp.

 
Despre Sofvi Construct Instal SRL
 
 
Potrivit termene.ro, Sofvi Construct Instal SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul social în București, Sectorul 2, Bulevardul Chișinău, nr. 16 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociații firmei sunt Mihail Feodor, cu 90% din capitalul social și Cristian Soldat, cu 10 % din capitalul social. Adminsitarturl firmei este Cristian Soldat.
 
Feodor Mihail mai este asociat în MIR Grup Construcții SRL Tulcea, asociat unic în  Vesna Compact SRL Bucureşti, asociat unic și administratorîn  Sero & Multex SRL Tulcea, Carcaliu. La rândul său, Soldat Cristian este asociat unic și administrator în  Amero Impex Com SRL București.
 
Conform termene.ro., Sofvi Construct Instal SRL figurează cu 14 achiziții directe, semnate cu autorități publice locale, Printre acestea se numără: Comuna Peceneaga, Comuna Cerna, Comuna Tuzla și altele.
 
De asemenea, firma a câștgat 14 licitații organizate de autorități publice locale, printre care Comuna Peceneaga, Comuna Jijila, Comuna Jurilovca, Comuna Teiu și altele. În 2023, societatea cu  11 angajați a declarat o cifră de afaceri de 26.365.539 lei și un profit de 970.106 lei.
 
 
Despre Domarcons SRL
 
 
Potrivit termene.ro, Domarcons SRL a fost înființată în anul 1994, are sediul social în Craiova, pe strada Inginerilor și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Firma are mai multe puncte de lucru, inclusiv în județul Tulcea.
 
Asociații societății sunt Cristian Marinel Mihai, cu 50,05% din capitalul social, și Mihaela Untescu, cu 49,95% din capitalul social. Domarcons SRL este administrată de Halcyon Management SRL și Mihai Cristian-Marinel.
 
Potrivit termene.ro, Mihai Cristian-Marinel  mai este asociat în Drum Concept SRL Bucuresti, Delta ACM 23 SRL București, asociat și administrator în Agro Sunny SRL București, administrator în  Solproiect SA București și Total Bau Partner SRL Dolj, Craiova.
       
Numele Mihaelei Untescu apare în Solproiect SA București, Carpati Business Management SRL București, Ram Set SRL Bucuresti, Ram Cons Assets SRL Ilfov, Berceni, Studio Corali Design SRL Bucuresti, Făgăraș Business Management SRL București, Nano System SRL        București, Centrul Vista Logistic SRL București, Infra Beton SRL București.
 
 Potrivit termene.ro, Domarcons SRL figurează cu 123 de achiziții directe, obiținute de la autorități publice locale: Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova, Comuna Bratovoești, Comuna Bălești și altele.
 
De asemenea, firma a câștgat și 121 de licitații, organizate de instituții publice, printre care Municipiul Craiova, Comuna Crasna, Municipiul Calafat și altele.
 
În 2023, Domarcons SRL cu  214 angajați, a avut o cifră de afaceri de 219.404.335 lei și un profit de 24.859.143 lei.

 
Despre Tehno-Edil AMF SRL

 
 
Potrivit termene.ro, Tehno-Edil AMF SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Tehno-Edil AMF SRL are un punct de lucru în Focșani, dar și în Sectorul 3, pe strada Lobodei. Asociat unic și administrator este Valerica Mirela Crudu. Numele ei mai apare și în Edil Road Design SRL.
 
Conform termene.ro, Tehno-Edil AMF SRL figurează cu 127 de achiziții directe (Comuna Jijila, Comuna Izvoarele, Comuna Greci, Comuna Horia printre autoritățile contractante) și 18 contracte publice (Comuna Iecea Mare, Comuna Jijila, Comuna Zabrani, Comuna Sintea Mare printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Tehno-Edil AMF SRL,a cu nouă angajați, a avut un profit peste 1,77 de milioane de lei și o cifră de afaceri de peste 5,24 de milioane de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:
 
Judecătorii din Constanța au decis – Primăria Slava Cercheză reevaluează ofertele pentru contractul de asfaltare în comună, de 3,74 de milioane de euro (MINUTA)
 
Licitații Tulcea: Sofvi Construct Instal SRL și Tehno-Edil AMF SRL extind canalizarea din Slava Rusă, din comuna Slava Cercheză! Contract peste 930.000 de euro (DOCUMENT)

Licitații Tulcea: Ramali Construct SRL și Ramalinstal Project SRL, contracte cu Primăria Sarichioi (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii