Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Direcţia Hidrografică Maritimă din Constanța cumpără două containere! Vezi suma (DOCUMENT)

ro

19 Jul, 2024 17:00 160 Marime text


Direcţia Hidrografică Maritimă (Unitatea militară 02133) din cadrul MApN a anunțat pe SEAP că va cumpără două containere, pentru care este dispusă să ofere suma de 90.000 de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, ofertantul este Dar Food Solutions din Brașov.
 
Potrivit autorității contractante, obiectul contractului este achiziția a două containere – un container de birouri și un container pentru depozitare.


Conform contractului, livrarea se va face în maxim 90 de zile de la semnarea contractului de către ambele părți.


Autoritatea contractantă va plăti contravaloarea serviciilor prin cont de trezorerie, în termen de maxim 30 de zile de la data primirii facturii electronice.

Conform art. II din Legea 139/2022 pentru aprobarea OUG 120/2021, operatorii economici au obligația, ca în relația cu unitatea militară să transmită facturi fiscale electronice prin sistemul național RO e-Factura disponibil in Spațiul Privat Virtual (SPV), pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala(www.anaf.ro).
 
Despre Dar Food Solutions SRL
 
Dar Food Solutions SRL a fost înregistrată în anul 2012 și are ca obiect de activitate lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Societatea are sediul în Brașov, pe bulevardul Gării nr. 8 și are un punct de lucru în orașul Brașov, pe strada Cristianului nr. 6.
 
Potrivit termene.ro, societatea are doi asociați – Doru Poloșan, care deține și calitatea de administrator al firmei (51,02%), respectiv Neculina Stan (48,98). Cei doi mai apar ca asociați și administratori în societates Frigmania SRL.
 
În anul fiscal 2023, cifra de afaceri declarată este de 3.280.439 lei, profitul fiind de 85.613 lei, cu un număr mediu de 18 angajați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitație de peste patru milioane de euro la Spitalul Militar Constanța. Ce vrea să cumpere autoritatea contractantă (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii