Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Apărării repară cazarma 2749 Mangalia! Se va realiza, printre altele, o spălătorie auto tip self service și o parcare (DOCUMENT)

ro

11 May, 2024 16:10 904 Marime text
  • Printre obiective: realizare spălătorie auto tip self service, parcare, pavilion nou cuprinzand popota, infirmerie, cazare și sală de sport.

Ministerul Apărarii Naționale - Unitatea Militară 02311 Constanța achiziționează lucrări de investiții în cazarma 2749 Mangalia!


Descriere succintă:


Durata totală a contractului (proiectare și execuție) este de 36 luni, defalcate astfel:


- durata efectivă de realizare a serviciilor de proiectare este de 5 luni conform etapelor I.1, I.2, I.3, I.5 si I6 , de la data începerii serviciilor de proiectare menționată în Ordinul de începere a serviciilor de proiectare;


- durata execuție lucrări este de 31 luni de la data începerii execuției lucrărilor menționată în Ordinul de începere a execuției lucrărilor.


Valoarea estimată a procedurii este de 97.188.025,94 lei fără TVA la care se adauga diverse și neprevăzute în valoare totala de 9.551.786,77 lei fără TVA.


Obiectul 1 – Amenajarea terenului: -demolare pavilion S- garaj / cazarma 870; -Demolare pavilion P1 și constructii alaturate- garaj / cazarma 2749; -Demolare pavilion V8- sopron auto/cazarma 2749; -demolare pavilion A2- punct acces/ cazarma 2749; -demolare constructie improvizata situata intre pavilionul A3/2749 si imprejmuirea cazarmii 2749 pe latura de nord; -demolare separator de hidrocarburi si evacuarea reziduurilor petroliere/ cazarma 870 la vest de pavilionul M1; -Demolare 3 rampe auto; -Demolare pavilioane T, S, C3, V5 / cazarma 2749; -Demolare pavilioane Pl, Ml, SI, S2, X,K, U3 / cazarma 870; -demolare constructii improvizate, diferite destinatii (depozit C.L. actual, fost depozit CL Compania ApCBRN, pichet central PSI, pista cu obstacole pentru toate armele) / cazarma 2749/870; -Demolare tanc de combustibil pentru vechile centrale termice si reziduuri petroliere din cazarma 2749 și evacuarea reziduurilor petroliere; -Curatare si pregatire amplasament; -Lucrari de sistematizare verticala a terenului; - zid de sprijin - Amenajare peisageră.


Obiectul 2 – Realizare Pavilion nou – punct control;


Obiectul 3 - Realizare pavilion nou cuprinzand popota, infirmerie, cazare, sala de sport;


Obiectul 4 - Realizare remiza pentru adapostire tehnică militară (1); 60m x 20m


Obiectul 5 - Realizare remiză pentru adapostire tehnică militară (2); 50m x 20m


Obiectul 6 - Realizare spălătorie auto tip self service;


Obiectul 7 - Realizare stație de alimentare cu combustibil;


Obiectul 8 - Refacere împrejmuire cazarmă și iluminat perimetral; - Executarea sistemului de iluminare perimetrală a unității, cu asigurarea soluției tehnice de aprindere individuală respectiv pe sectoare a sistemului de iluminare, dintr-un punct,


Obiectul 9 - Realizare drumuri și platforme,


Obiectul 10- Realizarea unei parcări pentru autoturismele proprietate personală pe latura de nord a unității,


Obiectul 11 - Racorduri/branșamente utilități - Refacerea sistemului central de alimentare cu energie electrică a unității și executarea racordurilor electrice subterane de medie și joasă tensiune la contrucțiile nou executate - Executarea racordurilor subterane la rețeaua de alimentare cu apă potabilă pentru contrucțiile noi care necesită acest lucru - Executarea racordurilor subterane la rețeaua de canalizare pentru contrucțiile noi care necesită acest lucru și refacerea sistemului de canalizare necesar pentru deservirea pavilioanelor/clădirilor existente din UM 02144 - Executarea racordului termic subteran la rețeaua de termoficare existentă (sau construirea acolo unde situația o impune a unei centrale termice pe gaz) a construcțiilor noi care necesită acest lucru; - Executarea branșametului la rețeaua de gaze naturale pentru pavilionul menționat la Obiectul 3. - Instalarea surselor alternative de furnizare a energiei electrice și echipamentelor specifice pentru asigurarea continuă a energiei electrice,


Obiectul 12 - Generatoare de curent electric;


Obiectul 13 - Iluminat exterior; - Executarea sistemului de iluminare interioară a unității, cu asigurarea soluției tehnice de aprindere individuală respectiv pe sectoare a sistemului de iluminare, dintr-un punct de comandă unic,


Obiectul 14 - Gospodărie de Apă; - Executarea racordurilor subterane a instalației de stins incendiu la interior și construirea ei pentru construcțiile noi și pentru cele care nu au, dar este necesar să fie dotate cu această instalație - Executarea unei reserve de incendiu - Dotarea Unitatii cu un pichet central PSI care să deservească tehnica auto, instalațiile, pavilioanele și terenurile aferente unității


Obiectul 15 - Stație de epurare Achiziție și montaj utilaje, mobilier, echipamente tehnologice și funcționale; Organizare de șantier; Probe tehnologice și teste, punerea în funcțiune/autorizarea/ISCIR-izarea utilajelor (unde este cazul).


Persoanele cu funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt: col. Nicolae-Gigi Badea, p.c.c. Melania Macovei , lt. js Anca-Madalina Trandafir , p.c.c. Cristian-Alexandru Jitea , col. Emil-Costin Stoica , p.c.c. Maftei Cristina-Letitia ,Slt. Eduard Catalin Pirvan , Slt. Ovidiu Nicolae Corici , slt. Eduard Constantin Serban, cpt. Cristian Marian.


Data de deschidere a oferteloe este 14 iunie 2024, ora 15:00.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

MApN prin UM 02311 Constanța, repară pavilioanele din Cazarma 390 Constanța. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii