Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muncitorii au uitat să-l astupe la loc Crater în trotuarul de peste drum de Casa de Cultură (galerie foto)

ro

09 Oct, 2014 00:00 2208 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa v-a obişnuit să vă prezinte gropile uitate pe străzile oraşului. Astăzi, vă facem cunoştinţă cu un nou astfel de caz.
 
Pe trotuarul de la intersecţia dintre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu cu strada I.G. Duca, mai exact peste drum de Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa, o groapă de toată „frumuseţea“ face legea. Furnizorii de Internet care execută lucrările de montare a cablurilor subterane au spart trotuarul şi nu l-au mai asfaltat la loc.
Adâncimea gropii, deloc mică - aproximativ un metru -, pune probleme oamenilor. Pietonii care trec prin zonă sunt nevoiţi să o ocolească, trotuarul devenind neprietenos. Şi cum altfel să se ferească decât mergând pe partea carosabilă? Măcar au loc suficient pentru a ocoli craterul. Însă nimeni nu îşi va asuma vina pentru accidentele ce ar putea avea loc. Nici măcar o plăcuţă de avertizare nu îi atenţionează pe trecători cu privire la existenţa acelei gropi, astfel că ei se pot trezi vătămaţi. Să sperăm că autorităţile locale se vor sesiza şi vor remedia problema în cel mai scurt timp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihaela 09 Oct, 2014 10:53 Vis-a-vis de Biserica Sf.Mihail si Gavril(Capela Militara), in statia de autobuz,s-a stabilit de o saptamana un grup de cetateni rromi.Ei "locuiesc" intr-un fost chiosc de ziare, pe care l-au distrus: au smuls gratiile de fier de la ferestre si au pus niste carpe.Asadar, acolo locuiesc, mananca si dorm vreo 4 adulti si 3 copii.Zona a devenit de o mizerie si un miros de nedescris.