Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica accesează un ajutor de la Comisia Europeană pentru Retehnologizarea Unității 1 CNE Cernavodă (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2024 18:20 163 Marime text
Centrala Nucleară de la Cernavodă. Foto: ZIUA de ConstanțaSocietatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A. a lansat un anunț de participare la licitație pentru servicii de asistență și consultanță în vederea accesării unui ajutor de stat ad-hoc prin notificare la Comisia Europeană, în baza art.107(3) și art.108(3) TFUE în legătură cu Proiectul Retehnologizarea Unității 1 CNE Cernavodă - CR 42419.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea este estimată la 2.485.000 RON, iar licitația va avea loc în data de 22-08-2024 ora 15:00.

Prestatorul va efectua servicii de asistență și consultanță, care vor include:

Etapa de Pre-Notificare

• Analiză documente și revizuirea lor, daca vă fi cazul;
• Participarea la discuțîi premergătoare cu Ministerul Energiei și Consiliul Concurenței privind incidenta ajutorului de stat asupra Proiectului, pregătire documentație suport necesara, elaborare procese verbale întâlniri și alte rapoarte sau documente solicitate, după caz;
• Elaborare pre-notificare ajutor de stat și participare la întâlnirile de lucru cu Ministerul Energiei și Consiliul Concurenței; revizuirea pre-notificării potrivit celor agreate în cadrul acestor întâlniri, daca vă fi cazul.
• Analiză observații COM (DG Competition, DG ENER, DG Clima s.a.) formulare răspunsuri clarificări (una sau mai multe runde de clarificări);
• Analiza documentului transmis de DG Competition la închiderea Etapei de Pre-Notificare și formularea de recomandări, daca vă fi cazul. Această etapă se va încheia cu elaborarea de către Prestator a unui Raport privind derularea procesului de pre-notificare.

Etapa de Notificare

• Elaborare notificare ajutor de stat și participare la întâlnirile de lucru cu Ministerul Energiei și Consiliul Concurenței; revizuirea notificării potrivit celor agreate în cadrul acestor întâlniri, daca vă fi cazul;
• Analiză solicitări de clarificări COM (DG Competition, DG ENER, DG Clima s.a.) și formulare răspunsuri (una sau mai multe runde de clarificări);
• Participarea la discuțîi / întâlniri cu reprezentanțîi Consiliului Concurenței și / sau alti stakeholderi, elaborare documentație suport necesara, elaborare procese verbale întâlniri și alte rapoarte sau documente solicitate, după caz;
• Participarea la ședințe și negocieri cu reprezentanții COM, elaborare documentație suport necesara, elaborare procese verbale întâlniri și alte rapoarte sau documente solicitate, după caz. Această etapă se va încheia cu furnizarea de către Prestator a unui Raport privind derularea procesului de notificare care vă fi elaborat după obținerea Deciziei COM privind autorizarea ajutorului de stat. Serviciile vor fi asigurate în conformitate cu cerințele și caracteristicile tehnice și de performanță solicitate în Caietul de sarcini Nr. 8206/04.07.2024.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt:
1. Cosmin Ghiță – Director General;
2. Vasile Dascălu – Director Direcția Financiara;
3. Gabriela Catalina TOMA - Contabil Sef, Înlocuitor de drept Director Financiar;
4. Anca Beis – Sef Serviciu CFPP - Viza CFPP;
5. Vlad Chiripus – Director Direcția Juridica;
6. Cristina Bacaintan – Sef Serviciu Suport Juridic Achiziții Sectoriale;
7. Paul-Adrian Farca - Sef Departament Consultanta Juridica și Contencios;
8. Dumitru Sandu – Director Direcția Procurare;
9. Cristina Nazarevscky – Expert principal, Compartiment Achiziții RTH;
10. Alexandra Zamfirescu - Consilier Juridic Serviciul Suport Juridic Achiziții Sectoriale;
11. Sorin Cristian Alecu – Expert Principal, Direcția Financiara;
12. Veronica Vameș – Sef Serviciu Contabilitate


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Nuclearelectrica Serv SRL investește în echipament individual de protecție a corpului (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii