Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din județul Dâmbovița realizează expertiza tehnică și proiectarea rețelei de gaze naturale în Portul Constanța (DOCUMENT)

ro

28 May, 2024 13:13 584 Marime text


Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a organizat o licitație pentru atribuirea contractului expertiză tehnică și proiectare rețea gaze naturale în Portul Constanța.
 
Mai multe detalii despre achiziția respectivă găsim în descrierea din anunț, unde se specifică:
 
În zona cuprinsă între Dana 0 și Dana 85 există o rețea de gaze naturale de presiune redusă care alimentează consumatorii existenți pe platforma portuară.
Ca urmare a creșterii consumului de gaze naturale pe platforma portuară, regimul de presiune existent (presiune redusă) din instalația de utilizare gaze naturale a CN APM Constanța SA existent este insuficient pentru asigurarea funcționalității consumatorilor industriali existenți și viitori, la parametrii reglementați.
Serviciile solicitate pentru proiectul de investiții „Expertiză tehnică și proiectare rețea gaze naturale în Portul Constanța” constă în:
  • Identificare traseu existent instalație utilizare gaze naturale (sondaje de prospecțiune efectuate cu utilaje mecanizate sau prin săpătură manuală în zonele în care se găsesc rețele de utilități)
  • Ridicări și studii topografice inclusiv coordonate STEREO 70
  • Inventarierea consumurilor aferente consumatorilor, de pe traseul existent
  • Elaborare expertiză tehnică (în cadrul expertizei se vor include documentele solicitate la pct 1-3)
  • Întocmire documentație tehnică As Built (reproiectare / reconstituire rețea existentă cu consumatorii existenți, inclusiv breviar de calcul pentru instalația de gaze naturale presiune redusă)
 
Durata contractului, atribuit prin procedură simplificată, este de șase luni.
 
Acesta a revenit firmei Tricon Wood SRL.
 
Suma achiziției este 526.380 de lei.
 
Cele două părți au încheiat contractul la data de 22 mai 2024, iar pe 27 mai a fost publicat în SEAP.
 
Despre Tricon Wood SRL
 
Potrivit termene.ro, Tricon Wood SRL a fost fondată în anul 1992, are sediul în Moreni, județul Dâmbovița, iar obiectul de activitate este „lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat”.
 
Sursa citată arată că Mihail Călineț este asociat unic și administrator în firmă. El mai este prezent în Tricon SRL (radiată).
 
Tricon Wood SRL are adjudecate 29 de achiziții directe și trei achiziții publice.
 
Pentru anul 2023, societatea a raportat o cifră de afaceri de 3.466.081 de lei, un profit egal cu 105.912 lei și 19 salariați.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime caută firmă care să întrețină spațiile verzi și parcurile din Portul Constanța, cu peste 2,25 de milioane de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii