Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omniasig va încasa aproape 50.000 de euro de la ISU „Dobrogea“! Ce prevede contractul (DOCUMENT)

ro

15 May, 2024 13:39 489 Marime text
 
 
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța achiziționează de la Omniasig Vienna Insurance Group SA, prin cumpărare directă, pachet RCA pentru 135 de autospeciale /motociclete/motopompe/remorci de transport din dotarea ISU Dobrogea pentru o perioada de 12 luni.
 
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța achiziționează de la Omniasig Vienna Insurance Group SA, prin cumpărare directă, pachet RCA pentru 135 de autospeciale /motociclete/motopompe/remorci de transport din dotarea ISU Dobrogea pentru o perioada de 12 luni.
 
Valoarea achiziției este de 240.154,23 de lei, (48.257,66 euro).
 
Despre ISU Dobrogea
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a fost înființat la data de 15 decembrie 2004, conform H.G.R. nr. 1492/2004, prin fuziunea Brigăzii de Pompieri „Dobrogea“ a județului Constanța si a Inspectoratului de Protecție Civilă Constanța.
 
Inspectoratul județean este structură specializată destinată să execute misiuni de prevenire, monitorizare și gestionare a situațiilor de urgență în județul Constanța.
 
Pentru îndeplinirea atribuțiilor specifice, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța, colaborează cu autoritățile administrației publice locale, cu celelalte structuri deconcentrate ale Ministerului Administrației și Internelor, unități ale armatei, serviciile voluntare și private, serviciile descentralizate, mass-media, precum și cu alte asociații, fundații și organizații neguvernamentale care activează în domeniul specific.
 
Conducere ISU Dobrogea
 
Inspector șef - colonel Dr. ing. Mihail-Cristian Amarandei
 
(Î)prim adjunct al inspectorului șef - colonel Dan Constantinescu
 
adjunct al inspectorului șef - maior Florin Cîrlomanu
 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA
 
Potrivit termene.ro, firma Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată în anul 2001, are adresa în București, iar activitatea principală la RECOM este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“.
 
Conform sursei citate, în Omniasig Vienna Insurance Group SA acționari sunt Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (din Austria) – cu 99,54299%, Persoane fizice și juridice – cu 0,37% și Banca Comercială Română SA – cu 0,08535%.
 
În 2023, Omniasig Vienna Insurance Group SA a avut un număr mediu de 1.130 de angajați.
 
Platforma termene.ro informează și că Omniasig Vienna Insurance Group SA are peste 13.000 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 800 de contracte câștigate – achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta contractele obținute (36) de Omniasig Vienna Insurance Group SA de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii