Orange Romania, contract de 350.000 de euro cu Primăria Babadag. Fonduri europene (DOCUMENT)
Orange Romania, contract de 350.000 de euro cu Primăria Babadag. Fonduri europene (DOCUMENT)
26 May, 2023 00:00
ZIUA de Constanta
1776
Marime text
- Orange Romania SA și-a adjudecat contractul cu Primăria Babadag în urma licitației deschise.
- Cea de-a doua ofertă depusă pentru acest contract a fost considerată neconformă.
Valoarea contractului depășește 350.000 de euro și este asigurată din fonduri europene.
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, dar una a fost neconformă.
Despre contract
Se arată în descrierea contractului că „obiectul general al contractului care va fi atribuit în cadrul procedurii de achiziție prin licitație deschisă constă în implementarea «la cheie» a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Orașul Babadag, prin: Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini; Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară; Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele“.
Valoarea estimată inițial de către primărie pentru acest contract era de 1.765.546,22 de lei fără TVA, contractul fiind adjudecat la o valoare totală de 1.757.800 de lei fără TVA.
Despre Organe Romania SA
În ultima perioadă, compania Orange Romania a semnat contracte similare și cu primăriile din Mahmudia, Ceatalachioi și Corbu.
Platforma Confidas.ro arată că Orange Romania SA a fost înființată în 1996 și are sediul în București, Sectorul 1, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47-53, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
Pachetul majoritar de acțiuni, însumând 99,2%, este deținut de firma belgiană Atlas Services Belgium, în timp ce compania Radcom Inv SRL, din București, deține 0,79%.
Radcom Inv este deținută, în proporții egale de Computerland Romania SRL și Liana Monica Dogaru.
Aici menționăm că Radcom Inv SRL nu are încheiate contracte cu instituții publice, conform Confidas.ro.
Pentru a revenit la Orange Romania SA, conform Confidas.ro, Liudmila Climoc apare ca director, Deloitte Audit SRL și Bogdan Birta ca auditor în timp ce administratorii sunt, potrivit platformei mai sus menționate: Chirica Andrei, Nguyen Trong Phi Nguyen, Jean Marie Joseph Culpin, Christian Urs Luginbühl, Badea Nicolae, Mari-Noelle Aurelie Jego-Laveissiere și Gilles Francois Michel Deloison.
În 2021, Orange Romania SA a declarat 2.377 de angajați, profit peste 597,08 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 5,84 de miliarde de lei.
Orange Romania are puncte de lucru în toată țara.
Conform sursei citate, compania Orange Romania SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 466.241.254,21 de lei.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Primăria Babadag, contract de 3,6 milioane de euro cu șase companii. 2AOP Architecture Constanța, printre afaceriștii asociați (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii