Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru firme se vor ocupa de dotarea laboratorului inteligent al Liceului Ovidius din Constanța. Achiziție de circa 400.000 lei (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2024 17:00 178 Marime text
Liceul Ovidius - laborator inteligent. Sursa poza - freepik.com
  • Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța a semnat cu Romdidac SA, Robotescu SRL, Axdel Logistic SRL și Codtex Impex SRL.
  • Cele patru firme și-au adjudecat loturi ale contractului OVISMART - Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor.
  • Valoarea celor trei loturi atribuite se ridică la 395.240 lei. 

Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța a anunțat pe SEAP numele societăților care și-ai adjudecat, pe data de 18 iulie, loturi ale contractul ”OVISMART, cod F-PNRR-SmartLabs-2023-1609”- Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”

Lotul 8 - Contract de Furnizare echipamente pentru dotare laboratoare inteligente digitale, în valoare de 107.820 RON, a fost adjudecat de Romdidac SA.

Lotul 5 - Furnizare echipamente pentru dotare laboratoare inteligente digitale, în valoare de 14.200 RON a recenit societății Robotescu SRL. 

Lotul 1 - Furnizare echipamente pentru dotare laboratoare inteligente digitale, în valoare de 273.220 lei, a fost semnat cu Axdel Logistic SRL și Codtex Impex SRL.

Valoarea celor trei loturi atribuite se ridică la 395.240 lei. Celelalte loturi au fost anulate administtrativ.


Despre Romdidac SA
 
Termene.ro arată că societatea Romdidac SA a fost fondată în 1992, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata nespecializat”, iar sediul este în București, sectorul 3.
 
Conform termene.ro, firma este deținută de Listă acționari. Administratorul este Dan – Andrei Bolboașă. El mai apare și în Triani Prod SRL (radiată). Romdidac SA a raportat în 2023 o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane de lei, un profit de peste 280.000 de lei și 10 angajați. Firma are 2.449 de contracte, obținute prin negociere directă, directe și 34 de licitații publice câștigate de la autorități publice locale.

 
Despre Robotescu SRL

  

Cu sediul pe Aleea Compozitorilor, Nr. 22, Bloc F11  București, firma are ca și obiect activitate - alte forme de învățământ. 

Robotescu SRL este controlată de Roșca Mihael, cu 35 % din capitalul social, Virban Iulian-Teodor, cu 34% din capitalul social, și Roșca Florin Alexandru, cu 30% din capitalul social. De administrarea afacerii se ocupă Rosca Mihaela. Robotescu SRL a obținut, prin negociere directă, două contracte de la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu di Argeș, În anul 2023, firma cu un singur salariați a avut o cifră de afaceri de 231.067 lei.

Despre Axdel Logistic SRL 


Înfiinațată în anul 2012, Axdel Logistic SRL se ocupă de transporturi rutiere de marfuri și are sediul social pe bulevardul Muncii, Nr. 2, Bloc 1, Et. P, Ap. 2, Slănic, Județul Prahova. Deliu Alexandru este asociat unic și administrator.

Axdel Logistic SRL a obținut, prin negociere directă, 16 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primaria Comunei Bertea, Prahova, Comuna Drajna, Primăria Ariceștii, Oraș Slănic și altele. În anul 2023, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 231.067 lei și un profit de 65.757 lei.

Despre Codtex Impex SRL

Cu sediul pe strada Ileana Cosinzeana, Nr. 2, Bloc P11, Sc. 1, Et. 7, Ap. 31, București, firma a luat ființă în 2009 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Dan-Ciprian Călin este asociat unic și administrator.

Codtex Impex SRL a câștigat, prin achiziție directă, 52 de contrcate de la autporități publice locale. Printre acestea se numără: Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Institutul de Stat pentru Testarea și Înregistrarea Soiurilor, Societatea de Transport București STB, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă, Autoritatea de Supraveghere Financiară, INCDA Fundulea și altele.

În anul 2023, firma  cu 4 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.172.413 lei și un profit de 623.617 lei. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Investiție de peste jumătate de milion de lei: Liceul Ovdius din Constanța va avea un laborator inteligent, dotat cu echipamente IT de ultimă generație (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii