Patru firme se vor ocupa de modernizarea și extinderea Portului Luminiţa! (DOCUMENT)
Patru firme se vor ocupa de modernizarea și extinderea Portului Luminiţa! (DOCUMENT)
31 Dec, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
2961
Marime text
- Contractul – în valoare de 81.917.000 de lei – a fost atribuit companiilor G&M Road Building Engineering, Building Construction Mea, Kirlic Group și Building Design 2000 Top.
- Potrivit datelor oficiale, Portul Luminiţa, cu suprafaţa acvatoriului de 25 ha şi a platformelor portuare de 6,1 ha, are caracter industrial, traficul derulat în port constă în special în recepţia de clincher, pietriş/balast şi expedierea de nisip, dolomite, calcar, fier vechi și îngrășăminte chimice (cazuri exceptionale).
- Portul este situat în bieful II al canalului navigabil.
- Portul Luminiţa are platforma portuară amenajată la malul estic al lacului Taşaul (Năvodari), bazinul portuar şi canalul de acces în port fiind delimitat de apele lacului, printr-un dig.
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța cumpără servicii de proiectare și execuție a proiectului „Modernizare și Extindere Capacitate de Operare în Portul Luminiţa“.
Contractul - în valoare de 81.917.000 de lei - a fost atribuit companiilor G&M Road Building Engineering, Building Construction Mea, Kirlic Group și Building Design 2000 Top.
G&M Road Building Engineering SRL
Potrivit Confidas, societatea G&M Road Building Engineering SRL a fost înființată în anul 2012, are adresa în Pitești, județul Argeș, și se ocupă de „lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor“.
Conform sursei citate, în 2021 G&M Road Building Engineering SRL a avut o cifră de afaceri de 46.478.880 lei, un profit net de 297.241 lei și 187 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 53.282.069 lei, un profit net de 1.148.659 lei și 179 angajați.
Potrivit Confidas, asociați în firmă sunt Magdalena Emilia Alexandru (cu 50%) și Paula Cusă (cu 50%), ambele având și calitatea de administrator.
Magdalena Emilia Alexandru mai apare în șase firme în funcțiune: Emy Project Consulting SRL, Bitum Best Construct SRL, Search Corporation New Project SRL, Building Design 2000 Top SRL, CG Construcții Drumuri Curtea de Argeș SRL și Building Construction Mea SRL. Paula Cusă mai apare în două firme: Bitum Best Construct SRL și CG Construcții Drumuri Curtea de Argeș SRL
G&M Road Building Engineering SRL a încheiat 58 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 273.338.677,90 lei.
Building Construction Mea SRL
Building Construction Mea SRL are sediul social în București, Sectorul 5, strada Sirenelor nr. 91. Compania a fost înființată în 2006 și în 2017 și-a schimbat sediul social în București. Firma este deţinută de Magdalena Emilia Alexandru, cadru didactic la Universitatea din Piteşti, aceasta fiind și administrator.
Numele Magdalenei Emilia Alexandru figurează și în Emy Porject Consulting SRL Argeș, Bitum Best Construct SRL Argeș, Search Corporation New Project SRL Constanța, Building Design 2000 Top SRL București, CG Construcții Drumuri Curtea de Argeș SRL, dar și în G&M Road Building Engineering SRL Argeș.
În 2021, Building Construction Mea a declarat 66 de angajați, profit peste 145.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 38,20 de milioane de lei.
Societatea are 3 puncte de lucru în Pitești și Constanța.
Potrivit Confidas.ro, Building Construction Mea SRL a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 231.020.059,84 de lei, printre instituțiile publice numărându-se CN APM Constanța SA, Comuna Bărăganu, Comuna Cicănești, dar și altele.
Building Construction Mea SRL se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
Building Design 2000 Top
Building Design 2000 Top a fost înființată în 2017, în București, se ocupă de activități de arhitectură și este controlată de Magdalena Emilia Alexandru, asociat unic și administrator.
Compania Building Design 2000 Top SRL a încheiat 16 contracte de achiziții publice în valoare totală de 14.583.047,30 lei.
Magdalena Emilia Alexandru apare în Emy Project Consulting SRL, Bitum Best Construct SRL, Search Corporation New Project SRL, Building Design 2000 TOP SRL ,Cg Construcţii Drumuri Curtea De Argeş SRL, Building Construction Mea SRL și în G&M Road Building Engineering SRL.
Pentru anul trecut, Building Design 2000 Top SRL a raportat un profit net de 669.421 de lei.
Kirlic Group
Kirlic Group SRL are sediul social în Ilfov, se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și este controlată de Gheorghe Cusă, cu 99,93 % și de George Mihai Cusă, cu 0,07 %.
Administrator este Cusă Gheorghe.
Pentru anul trecut, compania a raportat un profit net de 4.330.427 de lei.
Kirlic Group SRL a încheiat 47 contracte de achiziții publice in valoare totală de 291.640.199,18 de lei. Gheorghe Cusă apare în Cgm Oil SRL, Gecor Prod Construct 94 SRL, Kirlic Group SRL, Gecor Security SRL, Prodcus SRL și în Anastamar Construct SRL
Asta în timp ce George Mihai Cusă apare în Aam Beton Consulting SRL, Kirlic Group SRL, Romservice Grup SRL, Magna Investments SRL, Gecor Security SRL, Bitum Best Construct SRL și în Gen Dual Construct Group SRL. În trecut, George Mihai Cusă a figurat în Stradcus SRL și în Drumcus SRL, radiate în prezent.
Potrivit datelor oficiale, Portul Luminiţa, cu suprafaţa acvatoriului de 25 ha şi a platformelor portuare de 6,1 ha, are caracter industrial, traficul derulat în port constă în special în recepţia de clincher, pietriş/balast şi expedierea de nisip, dolomite, calcar, fier vechi și îngrășăminte chimice (cazuri exceptionale).
Portul este situat în bieful II al canalului navigabil.
Portul Luminiţa are platforma portuară amenajată la malul estic al lacului Taşaul (Năvodari), bazinul portuar şi canalul de acces în port fiind delimitat de apele lacului, printr-un dig.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În Secțiunea Document puteți consulta anunțurile de atribuire.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Contracte atribuite de Administrația Canalelor Navigabile SA în vederea modernizării porturilor Luminița și Ovidiu (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii