Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă achiziționează servicii de colectare deșeuri de la Salport Midia SRL!

ro

20 Jun, 2024 13:48 336 Marime text


Penitenciarul Poarta Albă, din județul Constanța, achiziționează servicii de colectare deșeuri!
 
Conform licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 1.147.800 de lei – a fost atribuit societății comerciale Salport Midia SRL, cu sediul în Constanța.
 
Tot potrivit sursei, se vor ridica minim 5.000 mc și maxim 10.000 mc de deșeuri menajere, locul de executare fiind Penitenciarul Constanța Poarta Albă și Secția Exterioară Valu lui Traian.
 
Potrivit Termene.ro, Salport Midia SRL se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase, are sediul social în Constanța, pe strada Vârful cu Dor, Constanța, se ocupă de colectarea deseurilor nepericuloase, iar ca asociat unic apare Comagra SRL.
 
Albicsuk Amalia-Georgiana apare ca administrator
 
Potrivit Termene.ro, Albicsuk Amalia-Georgiana mai apare în Badeea Infinity Line SRL
 
Pentru anul 2023, cu 25 de angajați, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 2.279.889 de lei și o pierdere netă de 1.098.282 de lei. 
 
SC Comagra SRL se ocupă de manipulări, are sediul pe strada Portul Midia, din Năvodari, județ Constanța, și este controlată de Musat Elena.  
 
Musat Elena apare ca cenzor în General Taxi SA și ca administrator în Agora Project SRL.

Pentru anul 2023, cu 20 de anhajați, Comagra SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 5.895.218 de lei și un profit net de 2.047.583 de lei.   
 
În 2022, conform Termene.ro, Salport Midia SRL s-a ocupat de colectarea deșeurilor menajere la Penitenciarul Poarta Albă și a asigurat servicii de curățare și măturare, autoritatea contractantă fiind Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Penitenciarul Poarta Albă cumpără trei autovehicule! Unul pentru transport marfă și două pentru transport persoane
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii