Primăria Băneasa, contract încheiat pentru modernizarea și extinderea iluminatului public (DOCUMENT)
Primăria Băneasa, contract încheiat pentru modernizarea și extinderea iluminatului public (DOCUMENT)
15 Jan, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
3769
Marime text
- Primăria comunei Băneasa a atribuit un contract pentru modernizarea și extinderea iluminatului public
- Atribuirea a avut loc pe 22 decembrie, iar rezultatul final a fost afișat pe 13 ianuarie 2022
- Valoarea finală a contractului este de 3.276.323,69 lei
Primăria comunei Băneasa a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru modernizarea sistemului de iluminat public în comună, pentru implementarea proiectului „Modernizarea și extinderea iluminatului public în comuna Băneasa, județul Constanța”.
Atribuirea a avut loc pe 22 decembrie, iar rezultatul final a fost afișat pe 13 ianuarie 2022. Ca obiective, se dorește montarea a 74 de aparate de iluminat cu sursă LED de 54W pe stâlpii existenți de pe strada Trandafirilor, extinderea sistemului de iluminat pe strada Luminișului prin montarea a 26 stâlpi metalici de 6-8m și aparate de iluminat cu sursă LED de 36W. Aparatele vor fi alimentate din rețeaua de iluminat existentă printr-o rețea electrică nou subterană. Se mai dorește montarea a 118 stâlpi de iluminat ambiental echipați cu aparate de iluminat cu sursă LED și panouri fotovoltaice precum și rețea de ilumint alternativă (LES) pe strada Pieții și în lungul străzii Trandafirilor. Se va monta o centrală cu panouri fotovoltaice de 30kW.
În localitatea Negureni se vor monta 40 de aparate de iluminat LED de 54W pe sâlpii existenți de pe strada Principală, iar în localitatea Făurei se vor monta 45 astfel de aparate de iluminat pe strada Principală.
Valoarea finală a contractului este de 3.276.323,69 lei, iar firma câștigătoare este Electromagnetica SA.
Despre Electromagnetica SA
Societatea a fost înființată în anul 1991, cu sediul social în București, Calea Rahovei. Activitatea principală, conform codului CAEN, este reprezentată de fabricarea de instrumente și dispositive pentru măsură, verificare, control, navigație. Acționari sunt Listă Acționari Fizici – 34,2%, Asociația PAS Electromagnetica – 31,28%, Persoane Juridice – 19,63%, SIF Oltenia – 14,88%. Președintele CA și director general este Scheusan Eugen, directori sunt Octavian Macovei, Cristina Florea, Mihail Stoica, iar administrator sunt Ioan Stancu, Traian Stancu, Elena Sichigea, Cristina Ioana Rodica Hodea și Elena Calițoiu. Auditor este Deloitte Audit SRL. În 2020, firma a raportat 387 de salariați, la o cifră de afaceri de 283.151.730 lei, cu un profit de 2.324.301 lei.
Conform Confidas.ro, Elena Calițoiu mai este administrator la Antibiotice SA. Electromagnetica SA mai este asociat în firmele Electromagnetica Fire SRL și Electromagnetica Prestserv SRL. Cristina Flora este asociar la Gama Finance SRL. Cristina Ioana Rodica Hodea este în societățile Agri Terenuri SA, Centreville Offices SA, MP Audit Expert SRL. Elena Sichigea mai este asociat la Cenzor Consult SRL.
Compania a încheiat 657 contracte de achiziții publice in valoare totală de 135.888.045,14 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Licitație organizată de CNAIR pentru stațiile de încărcare electrică, inclusiv pe A2 București-Constanța, contestată
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii