Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cumpără lucrări de reabilitare și modernizare a Grădiniței cu program prelungit Lumea Copiilor. Când are loc licitația?

ro

11 Jul, 2024 11:49 390 Marime text
Contractul de finanțare prin Componenta 5 – Valul renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru reabilitarea și renovarea energetică, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit ”Lumea Copiilor” din municipiul Constanța, proiect cu o valoare de 2.405.651,62 lei a fost semnat în 2022.

Autorizația de construire emisă de municipalitate în 2023 are o valabilitate de 24 de luni și prevede și organizare de șantier.

Primăria Constanța a demarat în această săptămână o achiziție pentru lucrări de construcție în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Lumea Copiilor, Constanța".

Valoarea estimată a contractului este de 6.528.197.56 lei.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Reabilitarea și modernizarea clădirii existente reprezentând încăperi, spații ale Grădiniței cu program prelungit “Lumea copiilor” care transformă acest imobil într-unul modern, cu posibilități crescute de predare, realizat conform cerințelor educaționale europene, a normelor sanitare, a normelor europene referitoare la persoanele cu dizabilități.

2 .Creșterea eficienţei energetice a clădirii este necesară pentru a crea un mediu educațional care să le ofere elevilor confortul minim, siguranță și să le permită desfășurarea unui proces instructiv - educativ eficient.

3.Diminuarea emisiei de CO2 a clădirii prin reabilitarea termică a clădirii și utilizarea echipamentelor tehnologice, eficiente din punct de vedere energetic. Atingerea obiectivului general și a obiectivelor specifice ale proiectului implică efectuarea unor lucrări de construcții, supuse autorizării, potrivit legii, motiv pentru care intervine prezentul caiet de sarcini, în scopul contractării acestora, în conformitate cu prevederile proiectului tehnic și ale autorizației de construire.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt:

- Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța;
- Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța;
- Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu;
- Georgeta Gheorghe, director executiv Direcția Financiară;
- Oana Dobre, șef serviciu Financiar Buget;
- Lenuța Petcu, șef serviciu Contabilitate;
- Ilie Daniela, inspector serviciul Contabilitate;
- Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția Logistică;
- Andreea Stan, director executiv adjunct Direcția Logistică;
- Carmina Ionela Popescu, director executiv delegat, Directia strategii si fonduri europene;
- Marian Filip, șef serviciu Urmărire Execuție Lucrări;
- Loredana Giorgiana Iacob, sef serviciu Pregătire Investiții


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31.07.2024, ora 15:00 în SEAP.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ministerul Dezvoltării Grădinița cu program prelungit ”Lumea Copiilor” din municipiul Constanța va fi modernizată și reabilitată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii