Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța semnează cu o firmă din Prahova un contract pentru serviciul de monitorizare GPS

ro

27 Jun, 2024 11:47 314 Marime text
Primăria municipiului Constanța a semnat un contract, atribuit prin cumpărare directă, pentru serviciul de monitorizare GPS.
 
Atribuirea a avut loc pe 27 iunie 2024, conform licitatiapublica.ro, iar valoarea contractului este de 73.687,68 lei. Firma declarată câștigătoare este Isys Professional SRL.
 
Despre Isys Professional SRL
 
Societatea Isys Professional SRL este înființată în anul 2008, iar, conform termene.ro, pe anul 2023 a raportat 46 de angajați, cu o cifră de afaceri de peste 19,6 milioane lei și un profit de 4,3 milioane lei. Sediul social este în județul Prahova, pe strada Duca Vodă din Ploiești. Asociați în companie sunt Eduard Ion Pughin – 60%  și Corvin Gabriel Pughin – 40%. Administratorul firmei este Eduard Ion Pughin.
 
Corvin Gabriel Pughin mai este în firmele Maguay Impex SRL, Q Finder Moroeni SRL, Pughin Corvin Gabriel Persoană Fizică Autorizată, KFZ Mag Impex SRL, Phoenix IT SRL, Maguay International SRL. Eduard Ion Pughin apare în Maguay Computers SRL, KFZ Mag Impex SRL și Pughin Eduard Ion Persoană Fizică Autorizată.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.




Citește și:

Polițist cercetat după ce ar fi distrus sistemele GPS montate pe autospecialele de poliție


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii