Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Corbu, județul Constanța, extinde rețeaua de apă și canalizare

ro

16 Oct, 2023 20:43 1439 Marime text

 Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Primăria Corbu a atribuit prin cumpărare directă un contract privind elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru extinderea rețelei de alimentare apă și canalizare, precum și studiile aferente necesare pentru localitatea din județul Constanța.
 
Primăria Corbu a atribuit prin cumpărare directă un contract privind elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru extinderea rețelei de alimentare apă și canalizare, precum și studiile aferente necesare pentru localitatea din județul Constanța.
 
Atribuirea a avut loc pe data 9 octombrie, conform platformei SEAP, valoarea totală a achiziției fiind de 150.000 lei. Firma câștigătoare a fost declarată Bogen Engineering SRL. 
 
Despre Bogen Engineering SRL
 
Conform termene.ro, firma a fost înființată în anul 2020, iar pe anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 1.700.000 lei, cu un profit de peste un milion de lei, la un număr de 6 angajați.
 
Societatea are sediul social pe strada Ghiocelului, nr. 24, Pielești, județul Dolj, activitatea principală conform codului CAEN fiind „Activități de arhitectură”.
 
Asociați în firmă sunt Valentina-Andreea Bugaru, care deține 50% din capitalul social și Jean-Claudiu Purcarea care deține restul de 50%, cel din urmă fiind și administratorul companiei.
 
Valentina-Andreea Bugaru mai este asociată în firmele Royad Grup SRL, Bugaru Trans SRL, Prime Truck Services SRL și Milan Solar Power SRL.
 
Jean-Claudiu Purcarea mai este asociat la firma Bugaru Trans SRL.


Citește și:
Licitații Constanța: O firmă înființată anul aceasta bifează un prim contract din achiziții publice la Primăria Medgidia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii