Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia, contract cu o firmă din Giurgiu. Ce proiect este vizat?

ro

13 Jun, 2023 10:17 1060 Marime text
Primăria Mangalia a atribuit, prin cumpărare directă, contractul ce vizează actualizarea documentației DALI, întocmirea proiectului tehnic și asistența tehnică din partea proiectantului.
 
Atribuirea a avut loc pe 13 iunie 2023, iar firma câștigătoare este Dicom Mid Construct SRL, care va primi 198.500 lei.
 
Obiectivul contractului constă în oferirea de servicii de actualizare a Documentației tehnico-economice, faza Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții, elaborare proiectare tehnică și asistență tehnică din partea proiectantului în perioada de realizare a lucrărilor pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a clădirii publice - Școala Sf. Apostol Andrei, municipiul Mangalia, județul Constanța”.
 
 

Dicom Mid Construct SRL

 
Societatea este fondată în anul 2017, conform Termene.ro. În anul 2022, firma a raportat 2 salariați, o cifră de afaceri de 524.704 lei și un profit de 10.744 lei.
 
Compania  se ocupă de dezvoltare imobiliară, sediul social fiind în județul Giurgiu, pe șoseaua Victoriei nr. 52, localitatea Adunații-Copăceni. Costin Niculae este asociat unic și administrator al societății. În trecut, societatea a mai avut contracte asemănătoare cu Primăria Mangalia, dar nu numai.
 
 
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


DGASPC Constanța cumpără servicii de mentenanță instalații electrice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii