Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ovidiu cumpără autocar! Iată cât costă și cine îl va livra! (DOCUMENT)

ro

10 May, 2023 13:01 1633 Marime text
 
 
  • Conform datelor oficiale, prin achiziționarea unui autocar de 35 +1+1 locuri pe scaune se va facilita transportul persoanelor, elevilor, grupurilor de persoane de pe raza UAT la diverse destinații.
  • Autocarul trebuie să fie nou, lipsit de defecte și să îndeplinească specificațiile prevăzute în caietul de sarcini, conform fișelor tehnice anexate propunerilor tehnice.
 
Primăria Ovidiu, din județul Constanța, cumpără autocar!
 
Descrierea succintă
 
Având în vedere desfășurarea în condiții optime și sigure a activităților serviciului ADPP și utilități publice este nevoie de achiziția unui autocar de 35 +1+1 locuri pe scaune.
 
Echipamentul este conceput și destinat transportului interurban pe distanțe medii și lungi, așezate pe scaune, în condiții de siguranță și confort deosebite, conform necesității autorității contractante.
 
Conform datelor oficiale, prin achiziționarea unui autocar de 35 +1+1 locuri pe scaune se va facilita transportul persoanelor, elevilor, grupurilor de persoane de pe raza UAT la diverse destinații.
 
Autocarul trebuie să fie nou, lipsit de defecte și să îndeplinească specificațiile prevăzute în caietul de sarcini, conform fișelor tehnice anexate propunerilor tehnice.
 
Valoarea estimată a contractului este de 659.798,32 lei fără TVA.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost câștigat de firma Cemsa Bus, din București, valoarea totală a contractului fiind de 659.000 de lei
 
Potrivit Registrului Comerțului, Cemsa Bus SRL este controlată de Salur Cem, din Turcia, acesta deținând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
 
Salur Cem apare și ca administrator.
 
Cemsa Bus SRL se ocupă de comerţul cu alte autovehicule.
 
Potrivit Confidas.ro, Salur Cem apare în Codsa Auto SRL, Salur Cem Persoana Fizică Autorizată, Cemsa Bus SRL, Investrade Universal SRL, Megarosa Trade SRL, iar în trecut a figurat în Rotrade Universal SRL, radiată. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se construiește un centru social în comuna tulceană Cerna. Cine se ocupă de lucrări (DOCUMENT)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii