Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAAPPS Constanța cumpără nacelă tractabilă! Cine a câștigat contractul (DOCUMENT)

ro

31 Jul, 2024 13:57 173 Marime text


Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, Sucursala pentru Reprezentare și Protocol Neptun, cu sediul în municipiul Mangalia, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția unei nacele tractabile.
 
Potrivit e-licitatie.ro, obiectul contractului este reprezentat de achiziția unei nacele tractabile, necesară desfăşurării activităţii sucursalei.
 
De asemenea, autoritatea contractantă va răspunde oricărei solicitări de clarificare sau informații suplimentare cu 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor.
 
Valoarea totală a contractului este de 199.380 lei, iar societatea contractantă câștigătoare este VECTRA EXIM SRL.
 
Despre VECTRA EXIM SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1993, are sediul social în municipiul București, bulevardul Laminorului, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule.

Asociat unic este Deacu Valentina Simona, iar funcția de administrator o deține Deacu Mihai Catalin.
Totodată, Deacu Valentina Simona mai este asociat în DECAANGELI TRADE S.R.L., cu o cotă de 5% din companie, iar Deacu Mihai Catalin mai este asociat și administrator al aceleiași companii, deținând 95% din capitalul social al acesteia.

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 14.435.246 lei, profit 1.600.212 lei și un număr mediu de 10 angajați.
 
VECTRA EXIM SRL figurează cu 535 de contracte câștigate - achiziții directe, pentru societăți contractante precum Ministerul Apărării - U.M. 02192, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza" al judetului Iași și Unitatea Militară 01144, dar și 121 de contracte câștigate – achiziții publice, pentru societăți contractante precum Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, fabrica de prelucrare a concentratelor de uraniu - FELDIOARA S.R.L. și Ministerul Apărării - Unitatea Militara 02574. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Primăria Eforie scoate peste 20.000 de euro pentru achiziția unui autoturism Dacia Duster de ultimă generație! Vezi ce dotări are mașina (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii