Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SAFE CITY 20 Peste 66 milioane de lei este valoarea contractului pentru camerele de supraveghere din Constanța!

ro

31 Jan, 2024 12:43 1301 Marime text
Primăria Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează furnizarea de echipamente și realizarea infrastructurii pentru „Creșterea siguranței în Municipiul Constanța – Safe City, prin realizarea unui sistem operațional integrat de monitorizare”.
 
Atribuirea a avut loc pe 19 ianuarie 2024, însă rezultatul final a fost publicat pe SEAP recent. Firmele câștigătoare sunt Dendrio Solutions SRL, Aegeria Business Consulting SRL, cu o valoare finală de 66.900.000 lei.
 
Într-un comunicat de presă transmis pe 31 ianuarie, se menționa că Primarul Vergil Chițac a semnat săptămâna trecută contractul pentru montarea a peste 1000 de camere de supraveghere în municipiul Constanța. Proiectul  „Creșterea Siguranței în Municipiul Constanța – SAFE CITY 20" vizează implementarea unui sistem operațional integrat de monitorizare, potrivit unui comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
„Această inițiativă este aliniată obiectivelor strategiei Smart City și are ca principal scop creșterea siguranței cetățenilor. Sistemul va oferi monitorizare în timp real la intrările și ieșirile din municipiu, în zonele marilor intersecții, în locurile unde apar ambuteiaje și accidente rutiere frecvente, precum și în zonele pietonale, în jurul clădirilor emblematice și în parcările mall-urilor de pe raza municipiului”, se arată în comunicatul remis.
 
În total 1100 de camere de supraveghere și echipamentele destinate dotării dispeceratului de politie locală vor monitoriza cele 580 de obiective de interes public precum: parcuri, locuri de joacă, piațete, pasarele, zone rezidențiale, stații de autobuz, bulevarde etc. Durata de implementare este de 26 de luni, începând cu 1 februarie 2024. Proiectul va fi structurat în două etape: prima etapă, cu durata de 6 luni, va consta în elaborarea proiectului tehnic, iar a doua etapă, cu durata de 20 de luni, va cuprinde execuția lucrărilor, conform sursei citate.
 

Dendrio Solutions SRL

 
Firma este fondată în anul 1999, conform termenel.ro, iar pe anul 2022 a raportat 38 de salariați, o cifră de afaceri de 103 milioane lei și o pierdere de 1,6 milioane lei.
 
Sediul social al companiei este pe strada serg. Ion Nuțu nr. 44 din Capitală, iar asociați sunt alte două societăți din București – Bittnet Systems SA – 88,001% și Societatea de Investiții Alternative cu Capital Privat Agista Investments SA – 11,999%. Administratori sunt Byte Consult SRL și Alltechnet Consult SRL.
 
Bittnet Systems SA apare și în firmele Fort SA, Elian Solutions SRL, Dataware Consulting SRL, Nenos Software SRL, Equatorial Gaming SA; The E-Learning Company SA, Nonlinear SRL, Itprepared SRL, Top Tech SRL, Kepler Management Systems SRL, Computer Learning Center SRL. Societatea de Investiții Alternative cu Capital Privat Agista Investments SA apare și în Eplus Smart Energy SA, Isokinetic Sport SA, Top Tech SRL.  Byte Consult SRL apare în Top Tech SRL.

 

Aegeria Business Consulting SRL


Aegeria Business Consulting SRL a raportat pe 2022 o cifră de afaceri de 13,8 milioane lei, un profit de 4,2 milioane lei și 4 salariați. Compania e fondată în anul 2015 și are sediul social pe bulevardul Mărășești din București. Asociați sunt Emil Pârvulescu – 64,75% și Crișan Călin – 35,25%. Dragoș Emilian Pârvulescu este administrator.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Orașul Constanța supravegheat prin sistemul de monitorizare „SAFE CITY 20”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii