Șalupa „Sorana I“, reparată de Tehnorex International SA. Date din contract (document)
Șalupa „Sorana I“, reparată de Tehnorex International SA. Date din contract (document)
01 Dec, 2018 00:00
ZIUA de Constanta
2808
Marime text
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare cumpără servicii de reparații la șalupa Sorana 1. Contractul „Servicii de reparații la șalupa Sorana 1“, în valoare de 209.800 lei, a fost semnat cu Tehnorex International SA.
Contractul presupune prestarea serviciilor de reparații șalupa Sorana 1 cu andocare, extragere ax și cârmă, lucrări de doc, lucrări diverse în vederea prezentării șalupei la inspecția anuală ANR ITC.
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: director general Crețu Iulian, director exploatare Neagu Gabriela Alexandrina, Anghel Carmen Nina - șef serviciu financiar contabilitate, Chespi Vagdet - serviciul Financiar -contabilitate, Pisica Cozmin - șef serviciu tehnic, Stănescu Laura - șef birou investiții și achiziții publice, Dan Emilian George – serviciul tehnic, consilierul juridic Costin Crenguța, Stoica Cornelia - serviciul Financiar-contabilitate.
Tehnorex International SA, în datele Registrului Comerțului
Înființată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de acțiuni nominative. Acționari în firmă sunt Viorica Micu - 4% din capitalul social, Cristian Antohi - 84% din capitalul social, Gabriel Lucian Micu - 6% din capitalul social și Cristina Antohi - 6% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea și întreținerea navelor și a bărcilor, este Cristian Antohi. Cenzori sunt Cristina Antohi, Aurelia Cheval, Mădălina Klein, Andra Cășuneanu, Luminița Polixenia Marșavela, Vasilica Cheval.
În anul fiscal 2015, firma cu 13 salariați a declarat o cifră de afaceri de 6.254.664 de lei și un profit de 1.581.478 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 12 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 61.22.377 de lei și un profit de 690.020 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: opt salariați, o cifră de afaceri de 4.681.246 de lei și un profit de 253.997 de lei.
Obligațiile principale ale prestatorului
Prestatorul se obligă să presteze serviciile la standardele și sau performanțele prezentate în propunerea tehnică, anexă la contract; să despăgubească achizitorul împotriva oricăror reclamații și acțiuni în justiție, ce rezultă din încălcarea unor drepturi de proprietate intelectuală (brevete, nume, mărci înregistrate), legate de echipamentele, materialele, instalațiile sau utilajele folosite pentru sau în legătură cu produsele achiziționate, și daune-interese, costuri, taxe și cheltuieli de orice natură, aferente, cu excepția situației în care o astfel de încălcare rezultă din respectarea caietului de sarcini întocmit de către achizitor. Toate taxele către ANR – Inspectoratul tehnic, Căpitănia zonală și Autoritățile portuare vor fi suportate de prestator, care va emite o comandă înainte de începerea reparațiilor către ANR – Inspectoratul tehnic.
Toate piesele de schimb și materialele vor fi procurate de prestator. În situația în care lucrările se execută în afara Portului Constanța, prestatorul va suporta cheltuielile pentru: transportul șalupei din dana de acostare la locul de andocare și retur, manevrele de intrare/ieșire; transportul zilnic al echipajului din Constanța la locul de reparație și retur. Echipajul șalupei “Sorana 1” este format din 2 persoane.
Prestatorul are obligația ca pe toată perioada de reparație să aibă emisă, ulterior semnării contractului, Autorizația de reparații pentru navele la care aceste lucrări se execută în alte locuri decât în locurile special destinate reparațiilor, emisă de Căpitănia Zonală Constanța.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii