Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvamiral SRL va asigura serviciile de salvare acvatică la 23 August, județul Constanța

ro

18 Jun, 2024 09:27 605 Marime text
Primăria comunei 23 August, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă, ce vizează asigurarea serviciilor publice de salvare acvatică și a posturilor de prim ajutor pentru plaja din localitate.
 
Atribuirea a avut loc pe 14 iunie 2024, iar valoarea contractului este de 210.000 lei. În baza prezentei achiziții vor fi asigurate serviciile publice de salvare acvatică și a posturilor de prim ajutor pe plajă situată pe teritoriul administrativ al comunei 23 August, în perioada 17 iunie - 30 septembrie a.c. La organizarea serviciilor se va respecta legislația în vigoare. Ofertantul este direct răspunzător de respectarea normelor legislative în vigoare. Dotarea cu echipamente și instruirea personalului se va realiza conform Legislației în vigoare și va fi asigurată de prestator.
 
Salvamiral SRL este firma câștigătoare.
 
Despre Salvamiral SRL
 
Societatea Salvamiral SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în 23 August, județul Constanța, pe strada Mihai Eminescu.

Asociați în firmă, cu cote egale, sunt George Lipoveanu și Constantina Pârvulescu, iar administrator este George Lipoveanu.

George Lipoveanu este fost președinte UNPR Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Compania administrată de George Lipoveanu câștigă contractul de salvare acvatică pe plajele din sudul litoralului (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii